Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Balkman

Jouw uitdaging

Heb jij een goed oog voor detail en heb je (enige) ervaring als balkman? Kom de werksfeer proeven en wordt deel van onze club van asfalt kenners!

Wat jij van ons krijgt
 • 13x per jaar (dus iedere 4 weken) een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
 • Goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget en een uitstekend pensioen;
 • Een vast team met een opgewekte werksfeer;
 • Een professionele werkomgeving waarin zaken goed geregeld zijn.
Wat ga je doen

Wij beschikken over een eigen, up-to-date asfaltlaboratorium. Dat betekent dat wij koploper zijn op het gebied van nieuwe ontwikkelingen. Ben jij benieuwd wat dit voor jouw dagelijkse werkzaamheden betekent? Kom dan gauw eens kennismaken. Wij leiden je graag rond in ons laboratorium en vertellen je alles over hoe het is om als balkman bij ons te werken!

Jij bedient de asfalteermachine en zorgt ervoor dat het asfalt volgens specificaties en tekeningen wordt afgewerkt. Met de machinist vorm je een team, jullie werken nauw samen om het gewenste resultaat te bereiken.

 • Is de laagdikte van het asfalt op de juiste hoogte?
 • Voldoet het asfaltmengsel aan alle eisen? Jij zit er bovenop en stuurt bij zodra je afwijkingen signaleert.
 • Je controleert de samenstelling van het asfaltmengsel visueel en checkt op ontmenging en temperatuur.
 • Nadat de asfaltlaag is aangebracht, zorg jij samen met de machinist voor de asfaltafwerkmachine zodat deze klaar is voor de volgende werkzaamheden of voor transport.

Als Balkman heb jij een grote verantwoordelijkheid en controleer je of het werk volgens opdracht, veiligheids-, milieuvoorschriften en kwaliteitseisen wordt uitgevoerd. Daarnaast bepaal wanneer werk wel of geen doorgang kan krijgen door bijvoorbeeld weersinvloeden. Je rapporteert aan de uitvoerder over onder andere de voortgang en de kwaliteit van het werk.

​​​​​​Je vindt onze werken voornamelijk in regio's Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en daartussen. Wil jij graag in een positieve sfeer, werken aan betere wegen? Kom snel eens kennismaken!

Wat breng je mee
 • Enige werkervaring als balkman (veel ervaring is ook welkom!);
 • Een geldig rijbewijs B;
 • Een stabiele persoonlijkheid; op jou kunnen we bouwen!
 • Verantwoordelijkheidsgevoel; veiligheid heb je hoog in het vaandel staan.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Road Specialties

Ballast Nedam Road Specialties is een hechte club mensen die gezamenlijk, veelal kortlopende, opdrachten en projecten realiseren rondom wegenbouw, markering, geleiderail, verkeerstechniek, gladheidsbestrijding, wegonderhoud, groenvoorziening en specialistische bouwtechnieken. Lees meer over wie wij zijn en wat wij doen op de website.
 
Ballast Nedam Road Specialties is onderdeel van Ballast Nedam, een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures