Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Allround Uitvoerder

Jouw uitdaging

De juiste prioriteiten stellen om samen met jouw team ervoor te zorgen dat onze uitdagende nieuwbouwprojecten op tijd en binnen budget worden opgeleverd. 

Wat jij van ons krijgt
 • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
 • goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen én een uitstekend pensioen;
 • een professionele en gezellige werkomgeving met oog voor een goede werk-privé balans;
 • een leaseauto, laptop en smartphone behoren tot de functie;
Wat ga je doen

Als Allround Uitvoerder ben jij het centrale aanspreekpunt op de bouwplaats voor diverse projecten en afdelingen. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van bouwplaat medewerkers, het organiseren, coördineren en bewaken van alle activiteiten op de bouwplaats, en het onderhouden van contact met verschillende partijen zoals opdrachtgevers, gebruikers en onderaannemers. Daarnaast houd je je bezig met de administratie voor materiaal, materieel en tijd.

Jouw werkzaamheden;

 • Aansturen van bouwplaat medewerkers en zorgen voor een efficiënte en veilige werkomgeving;
 • Organiseren, coördineren en bewaken van alle activiteiten op de bouwplaats, zodat projecten volgens planning en budget worden uitgevoerd;
 • Onderhouden van contact met verschillende partijen, waaronder opdrachtgevers, gebruikers, onderaannemers en leveranciers, om de voortgang van projecten te waarborgen;
 • Verantwoordelijk voor de administratie met betrekking tot materiaal, materieel en tijd, om een nauwkeurige registratie en controle te waarborgen.

Wat breng je mee
 • minimaal 5 jaar werkervaring met nieuwbouwprojecten en bent je bewust van de veiligheidsprotocollen;
 • je hebt een afgeronde opleiding richting bouwkunde;
 • omdat jij denkt in oplossingen ben je zowel een prettige collega als samenwerkpartner van onze opdrachtgever;
 • je woont in de omgeving van Eindhoven.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Zuid

Wij zijn een regionaal bouwbedrijf en makers van een toekomstbestendige en duurzame regio. Vanuit onze hoofdvestiging in Eindhoven en nevenvestigingen in Breda, ’s-Hertogenbosch en Nijmegen en werken wij in Noord-Brabant, Gelderland en Zeeland. Hier realiseren wij woningbouw en utilitaire projecten voor diverse opdrachtgevers. We richten ons op zowel nieuwbouw als renovatie & onderhoud. Met ruim 130 enthousiaste collega’s zetten wij ons elke dag in om onze ambitie waar te maken. Namelijk: een duurzame regio waar volgende generaties op kunnen bouwen. Wij zijn een groeiende maar laagdrempelige organisatie met een diversiteit aan projecten en collega’s. Onze werkstijl kenmerkt zich als open, eerlijk en transparant. Zo weten wij elke dag de beste kwaliteit te leveren voor onze klanten.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures