Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Allround Uitvoerder

Jouw uitdaging

Jij weet als Uitvoerder de juiste prioriteiten te stellen zodat je er, samen met jouw gemotiveerde team, voor zorgt dat onze uitdagende Nieuwbouwprojecten op tijd en binnen budget worden opgeleverd! Interesse? reageer dan snel! 

Wat jij van ons krijgt
 • Uiteraard een marktconform salaris per maand), afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 30 vakantiedagen en individueel budget;
 • De vrijheid om jouw werkweek zelf in te delen en een goede werk-privé balans;
 • Een leaseauto, laptop en telefoon.
Wat ga je doen

In deze dynamische rol van Allround Uitvoerder ben jij hét aanspreekpunt op de bouwplaats voor de diverse projecten en afdelingen. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de inzet van jouw mensen, maar ook voor de juiste middelen. Om ervoor te zorgen dat alles juist wordt geleverd en of alles nog volgens plan gaat, heb je regelmatig contact met opdrachtgevers, gebruikers en onderaannemers. Kortom, geen dag is hetzelfde!

Ballast Nedam Zuid ontwikkelt en realiseert projecten op het gebied van grondgebonden- en gestapelde woningbouw, grootschalige renovatie- en verduurzamingsprojecten en utilitaire projecten.

Je komt te werken op ons hoofdkantoor in Eindhoven, waarbij de Brabantse gezelligheid hoog in het vaandel staat! Zo hebben we regelmatig personeelsuitjes, borrels én vieren we elk nieuw project traditioneel met een worstenbroodje.

Jouw werkzaamheden

 • Aansturen van bouwplaatsmedewerkers;
 • Organiseren, coördineren en bewaken van alle activiteiten op de bouwplaats;
 • Contact onderhouden met verschillende partijen;
 • Administratie voor materiaal, materieel en tijd.

Wat breng je mee
 • mbo/hbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding richting Bouwkunde;
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring als Uitvoerder met nieuwbouwprojecten en bent je bewust van de veiligheidsprotocollen;
 • je bent fulltime beschikbaar en woont in de regio Eindhoven;
 • je bent communicatief vaardig en vindt het leuk om in een teamverband te werken.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Zuid

Wij zijn een regionaal bouwbedrijf en makers van een toekomstbestendige en duurzame regio. Vanuit onze hoofdvestiging in Eindhoven en nevenvestigingen in Breda, ’s-Hertogenbosch en Nijmegen en werken wij in Noord-Brabant, Gelderland en Zeeland. Hier realiseren wij woningbouw en utilitaire projecten voor diverse opdrachtgevers. We richten ons op zowel nieuwbouw als renovatie & onderhoud. Met ruim 130 enthousiaste collega’s zetten wij ons elke dag in om onze ambitie waar te maken. Namelijk: een duurzame regio waar volgende generaties op kunnen bouwen. Wij zijn een groeiende maar laagdrempelige organisatie met een diversiteit aan projecten en collega’s. Onze werkstijl kenmerkt zich als open, eerlijk en transparant. Zo weten wij elke dag de beste kwaliteit te leveren voor onze klanten.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures