Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Administrateur buitendienst

Jouw uitdaging

Je bent een schakel tussen de binnendienst en de uitvoering buiten. Hierbij breng je die twee partijen bij elkaar en draag je direct bij aan het resultaat van Ballast Nedam.

Wat jij van ons krijgt
 • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
 • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen én een uitstekend pensioen;
 • Een leaseauto, een telefoon en IT middelen zijn goed georganiseerd;
 • Opleidingsmogelijkheden;
Wat ga je doen

Voor onze projectlocatie(s) in omgeving Rotterdam zijn we momenteel op zoek naar een Administrateur buitendienst. Bij een functie als Administrateur buitendienst behoren de volgende werkzaamheden:

 • Controleren van aanwezigheid van personeel op de bouwplaats en registratie daarvan;
 • Controleren van productiviteit op het werk en dan met name verstoringen (stilstand) die optreden en rapporteren daarvan aan tecnical office en uitvoerders middels een rapport met foto’s;
 • Af laten tekenen van de rapporten dient door de uitvoerder te gebeuren;
 • Verwerken van deze gegevens en opstellen van een meerwerk;

Wat breng je mee
 • Kennis met licht administratief werk aangevuld met technisch inzicht;
 • Affiniteit met techniek/bouwkunde en kostenbewustzijn;
 • Computervaardigheden: kennis Excel en Word;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Industriebouw

Vanuit ons hoofdkantoor in de Botlek en op onze projecten werken wij met 200 collega’s aan projecten in de industriële dienstverlening. Denk daarbij aan kleinschalige renovaties tot aan grote integrale nieuwbouwprojecten in opdracht van klanten zoals Shell, ExxonMobil, Fluor en Vopak. Je kunt je voorstellen dat werken voor deze opdrachtgevers naast een hoge veiligheidsstandaard ook kwaliteits- en milieueisen met zich mee brengt. Onze teams richten zich binnen deze projecten op de disciplines civiele techniek, mechanisch/piping en E&I.

Ons bedrijf kent een echt Rotterdamse cultuur. Wij werken samen en wij werken veilig. Wij staan achter de kwaliteit op het werk dat wij leveren. Daarnaast is er volop ruimte voor gezelligheid en vrijheid om je functie naar eigen inzicht in te vullen.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures