Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Accounting Specialist

Jouw uitdaging

Werk je als Accounting Specialist graag in een dynamische omgeving met een open, informele bedrijfscultuur en wil je jezelf binnen dit vakgebied verder ontwikkelen? Lees dan snel verder!

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Professionele werkomgeving met leuke collega’s en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
  • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget, een uitstekend pensioen, laptop en telefoon;
  • Uitdagende en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.
Wat ga je doen

Als Accounting Specialist beheer je financiële administraties die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Daarbij houd je de klantenafspraken, richtlijnen van onze organisatie en de wettelijke eisen nauwlettend in het oog. Dat houdt concreet in dat je verantwoordelijk bent voor het tijdig, correct en volledig verwerken van alle financiële gegevens zodat er te allen tijde betrouwbaar inzicht is in de actuele stand van de financiële administraties.

Daarnaast ben je het aanspreekpunt in het team voor de administraties die aan jou zijn toegewezen en je draagt bij aan het opstarten van nieuwe (project)administraties. Wat betreft administratieve processen ben je proactief bezig met het verbeteren en standaardiseren. Je bewaakt daarnaast de voortgang van de gegevensverwerking van jouw administratie en levert benodigde managementrapportages. Om alle accounting activiteiten in goede banen te leiden, heb je in je rol als Accounting Specialist ook nauw contact met interne en externe stakeholders.

Al met al is het een uitdagende en afwisselende functie op onze afdeling CFD (Centrum Financiële Diensten) in Nieuwegein. Je hebt ongeveer 30 collega’s om je heen die zich allen bezighouden met de financiële dienstverlening van en voor Ballast Nedam. Met het team samen proberen we de financiële dienstverlenging elke dag weer te optimaliseren.

Wat breng je mee
  • Je hebt hbo werk- en denkniveau en een opleiding in bijvoorbeeld, Boekhouding, Finance & Control of Bedrijfseconomie;
  • Kennis en ervaring met Excel en ERP Systemen;
  • Ervaring in een vergelijkbare functie, zoals, Accounting Specialist, Boekhouder of Financieel Administrateur;
  • Je ben communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

 

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie projecten te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord 

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures