Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

3D Modelleur

Jouw uitdaging

Als 3D BIM Modelleur zorg jij ervoor dat de ontwerpen van onze klanten worden uitgewerkt tot op uitvoeringsniveau. Ben jij op zoek naar uitdaging en wil je betrokken zijn bij het hele proces vanaf het voorlopig ontwerp tot en met de uitvoeringsfase? Lees dan snel verder!

Wat jij van ons krijgt
 • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen;
 • overige arbeidsvoorwaarden conform de cao Betonproductenindustrie (8% vakantietoeslag, eindejaarsuitkering);
 • groei- en ontwikkelingsmogelijkheden.
Wat ga je doen

Als 3D Modelleur ga je aan de slag met de modellen van de architect en constructeur en werk je de modellen uit tot in detail en maak je er maakbare tekeningen van.

Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Weert. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Wil je je ambities waar maken? Dan stellen we samen een plan op en bepalen we jouw stip op de horizon, met bijbehorende opleidingen en begeleiding. In jouw carrière heb je al enige ervaring met Allplan, Solibri of een vergelijkbaar programma opgedaan.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Coördineren/omzetten van ontwerpdetails naar maakbare 3D werkdetails in overleg met de aannemer, architect en constructeur.
 • Vertalen/uitwerken van BIM modellen naar prefab vorm en wapeningsmodellen, rekening houdend met de detailleringsregels en normen.
 • Vorm en wapening modellen vertalen naar maakbare tekeningen rekening houdend met de specifieke productiemethode.
 • Bewaking van projectplanning en het signaleren van contract afwijkingen.
 • Meewerken aan procesoptimalisatie en automatiseringswerkzaamheden.

Totaal werken wij met zo’n 60 enthousiaste collega’s op onze locatie in Weert. Hier staan onze eigen productiehallen wat voor snelle communicatie zorgt. We zijn een nuchtere, informele organisatie met een echte doenersmentaliteit.

Meer weten over wie wij zijn en wat wij doen? Kijk dan op onze website: https://www.hoco-beton.nl/organisatie/over-hoco-beton

Wat breng je mee
 • Een afgeronde mbo of hbo opleiding civiele techniek of bouwkunde;
 • Je bent communicatief vaardig, werkt nauwkeurig en gestructureerd met een positieve en leergierige werkhouding;
 • Ervaring met Solibri, Allplan of vergelijkbaar
 • Affiniteit met automatisering
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Hoco Beton

Onze organisatie is een leverancier in maatwerk prefab beton elementen, van kleine betonbanden van nog geen 20 kilo tot zware constructieve elementen van meer dan 50 ton. We zijn gespecialiseerd in het produceren van architectonisch prefabbeton. Dit wordt veel gebruikt in onder meer stedelijke hoogbouw en parkeergarages. We werken in hechte dynamische teams en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Hoco Beton is onderdeel van Ballast Nedam,  een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures