Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Technisch planontwikkelaar / Engineer

Jouw uitdaging

Ben jij graag van ontwikkeling tot realisatie technisch betrokken bij een bouwproject? Draag jij graag verantwoordelijkheid voor het uitwerken van projecten tot detailniveau? Reageer dan nu!

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een marktconform salaris per 4 weken, afhankelijk van kennis en ervaring
  • 30 vakantiedagen en individueel budget;
  • De vrijheid om jouw werkweek zelf in te delen en een goede werk-privé balans;
  • Een leaseauto, laptop en telefoon.
Wat ga je doen

Na de tenderfase zoek jij de gegevens van projecten uit. Dat begint met beoordelen of een ontwerp realistisch en haalbaar is. Deze informatie Engineer jij verder uit in BIM en werk je uit tot een technisch haalbaar plan. Zo definieer jij de technische uitgangspunten en randvoorwaarden van een project en brengt kansen en risico’s tijdens de planvorming in kaart.
Je bent daarom in een vroeg stadium bij de projecten betrokken en werkt veel in teamverband.

Uiteindelijk lever jij een zo goed en volledig mogelijk uitgewerkt technisch plan over aan de werkvoorbereiding. Naast de engineering ben jij tijdens projecten voor alle technische zaken voor in- en externe stake-holders (denk aan het projectteam, architecten en opdrachtgevers) het eerste aanspreekpunt.

Als technisch planontwikkelaar maak jij onderdeel uit van het team ontwikkeling, bestaande uit een tendermanager, kostendeskundige/calculator, planners en kopersbegeleiders. Jij bent een belangrijke schakel binnen de driehoeksverhouding proces – financiën – techniek.

Wat breng je mee
  • HBO/WO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding richting Bouwkunde of Techniek;
  • minimaal 5-10 jaar werkervaring als Werkvoorbereider, Engineer of Technisch planontwikkelaar, bij voorkeur bij een (ontwikkelende) aannemer in grondgebonden- of gestapelde woningbouwprojecten
  • kennis en affiniteit met LEAN en BIM(solibri) projecten is een pré;
  • een ijzersterk bouwtechnisch en financieel inzicht om continu de beste keuzes voor het project te maken.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Zuid

Wij zijn een regionaal bouwbedrijf en makers van een toekomstbestendige en duurzame regio. Vanuit onze hoofdvestiging in Eindhoven en nevenvestigingen in Breda, ’s-Hertogenbosch en Nijmegen en werken wij in Noord-Brabant, Gelderland en Zeeland. Hier realiseren wij woningbouw en utilitaire projecten voor diverse opdrachtgevers. We richten ons op zowel nieuwbouw als renovatie & onderhoud. Met ruim 130 enthousiaste collega’s zetten wij ons elke dag in om onze ambitie waar te maken. Namelijk: een duurzame regio waar volgende generaties op kunnen bouwen. Wij zijn een groeiende maar laagdrempelige organisatie met een diversiteit aan projecten en collega’s. Onze werkstijl kenmerkt zich als open, eerlijk en transparant. Zo weten wij elke dag de beste kwaliteit te leveren voor onze klanten.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures