Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Technisch Manager

Jouw uitdaging

Wil jij met jouw technische kennis een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van verschillende projecten binnen Ballast Nedam Park? En ben jij een teamspeler die in staat is om het ontwerp te vertalen naar een uitvoerbaar plan? Lees dan snel verder!

Wat jij van ons krijgt
 • 13x een marktconform salaris per 4 weken (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 30 vakantiedagen en individueel budget
 • collectief pensioen en collectieve zorgverzekeringen
 • een laptop en telefoon
Wat ga je doen

Als Technisch Manager ben je verantwoordelijk voor het technische proces en de begeleiding van meerdere projecten binnen Ballast Nedam Park. Binnen het projectteam bepaal jij aan de hand van de klantvraag, de projectsituatie en het gerealiseerde ontwerp de optimale uitvoeringsmethode om het project te realiseren. Onze klanten worden steeds meer betrokken bij het ontwerp, waardoor goede communicatieve afstemming steeds belangrijk wordt. Jij kunt deze communicatieve vaardigheden moeiteloos combineren met de technische inhoudelijke kennis. Bij de uitvoering van het project bewaak je de planning, kwaliteit en begroting. Binnen het team coördineer en controleer jij de werkzaamheden van de supply chain en onderaannemers. Ook onderhoud je actief de contacten met hen. Je houdt hierbij altijd rekening met de regelgeving omtrent Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM).

Je communiceert veel met het team, begroters en uitvoerders. Affiniteit met zowel de tenderfase als de realisatiefase is daarom van belang. Daarnaast ben je niet alleen op zoek naar samenwerkingen met klanten en bouwpartners, maar ook binnen je eigen team.

Jouw werkzaamheden in het kort:

 • binnen het team ben je de verbindende factor tussen supply chain, onderaannemers en de uitvoering.
 • sparringpartner voor het team bestaande uit de Ontwerpleider en de Tenderleider/ Projectleider bouwteam;
 • je stelt realisatieplanningen op voor verschillende projecten;
 • je levert juiste uitgangspunten aan ten behoeve van de inkoop in zowel tender- als bouwteamfase en maakt hier bewuste keuzes in;

Wat breng je mee
 • je hebt hbo werk- en denkniveau
 • je hebt meerdere jaren ervaring als Technisch Manager in de civiele of gebouwde omgeving
 • je hebt ervaring met het opstellen van werk- en kwaliteitsplannen
 • je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Park & Connect

Ballast Nedam Park & Connect is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van hoogwaardige schakels in mobiliteit. Denk hierbij aan parkeergarages, bruggen en viaducten. Ons doel? In 2030 volledig herbruikbare producten creëren en zo bij te dragen aan de verduurzaming in de (bouw)wereld. Dit doen we door gebruik te maken van modulaire bouwstenen, wat er ook nog eens voor zorgt dat onze carbon footprint aanzienlijk wordt verlaagd.

We zijn een familiair bedrijf met een informele sfeer, bestaande uit zo’n 50 collega’s. Ballast Nedam Park & Connect is onderdeel van het wereldwijd opererende Renaissance en is dochteronderneming van Ballast Nedam. Via hen hebben we alle mogelijke expertise en ervaring in huis. Dit biedt ook vele mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en jouw ambities waar te maken. We geven elkaar alle ruimte om te ontwikkelen en zorgen met onze open cultuur dat je elke dag weer iets nieuws leert, onderneemt en deelt. Wij wijken graag af van de gebaande paden en kijken verder dan standaardoplossingen. Dit doen we tijdens onze projecten, dagelijkse werkzaamheden en voor onszelf. Bij ons is iedereen een aanwinst en wij weten maar al te goed dat jij uniek bent. Hierbij kijken we altijd naar jouw kwaliteiten en talenten!

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures