Daag jezelf uit

Kom bij ons stage lopen

Stage Veiligheid

Jouw uitdaging

Is veiligheid jouw ding en zoek je een brede maar uitdagende stage op het gebied van veiligheid in een productieomgeving in Friesland? Lees dan snel verder!

Wat jij van ons krijgt
  • je volgt een hbo-opleiding in het vakgebied van Health, Safety & Environment of Integrale Veiligheidskunde;
  • je beheerst de Nederlandse taal en hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • de stagevergoeding bedraagt € 508,- per vier weken (omgerekend € 550,- per maand).
Wat ga je doen

Als Stagiair veiligheid ga jij veel verschillende dingen doen. Je komt te werken bij de prefab fabriek die betonnen elementen maakt voor de bouw. Je regelt keuringen van gereedschap en materieel, bent verantwoordelijk voor de arbo-catalogus en de BHV-organisatie binnen het bedrijf. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor alles rondom de EHBO- en BHV-trainingen van onze 135 medewerkers. Zijn alle certificaten nog geldig, wie moet wanneer een herhalingscursus volgen? Wanneer moet er een ontruimingsoefening plaatsvinden? Ook krijg jij de belangrijke taak om dit soort oefeningen te organiseren. Als Stagiair Veiligheid ondersteun jij daarnaast ook bij de uitvoering van de Risico Inventarisatie en Evaluatie van A tot en met Z. Je vindt het leuk om ondersteuning te bieden bij Toolbox- meetings in het werkveld en zet graag je analytisch vermogen in om de PMO-resultaten (Periodiek Medisch Onderzoek) nader te analyseren en thematische onderwerpen op te gaan pakken.

Er heerst een prettige informele werksfeer binnen het bedrijf. Afhankelijk van je woonplaats is er vaak wel een collega die in de buurt woont en met wie je dagelijks mee kunt rijden

Wat breng je mee
  • je volgt een hbo-opleiding in het vakgebied van Health, Safety & Environment of Integrale Veiligheidskunde;
  • je beheerst de Nederlandse taal en hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • je bent een teamspeler, werkt netjes, bent goed in dingen analyseren en bent handig met computersystemen;
Vragen?

Wil je meer weten over deze stage? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter:

Over Haitsma Beton

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze stage goed bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Alle stages

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle stages