Daag jezelf uit

Kom bij ons stage lopen

Stage Social Media (hbo)

Jouw uitdaging

Bouw mee aan het merk van Ballast Nedam! Heb jij waanzinnige ideeën als het gaat om het bedenken en ontwikkelen van nieuwe social media content en ben je geïnteresseerd in Digital Marketing? Zoek jij een uitdagende stage als Social Media Stagiair? Lees dan snel verder !

Wat jij van ons krijgt
  • Enthousiaste begeleiding van onze ervaren recruiters die jou alles van het vak leren;
  • Een onvergetelijk leuke stage met veel verantwoordelijkheid bij een van de grootste bouwbedrijven van Nederland;
  • Een stagevergoeding van € 509,- per 4 weken op basis van 40 uur per week (ongeveer € 550,- per maand).
Wat ga je doen

Als Social Media Stagiair ga jij verschillende social media kanalen opzetten voor onderdelen van Ballast Nedam. Je start met strategie: we willen potentiele nieuwe collega’s bereiken, maar hoe gaan we dat doen en wat voor content is nodig en aansprekend? Deze werk je samen uit met onze Recruiters en collega’s uit de business. Vervolgens richt je de kanalen in en zorg je voor contentcreatie passend binnen de door jou uitgedachte strategie. Je bedenkt social media campagnes met als doel de zichtbaarheid en aantrekkelijkheid van ons als werkgever te vergroten bij de doelgroep. Dikke plus als je zelf sterk bent in het creëren van visuele content (fotografie, videografie en editing). Ook handig als je graag ergens op afstapt en zelf initiatief neemt om content op te halen: je plant je eigen werk!
Uiteraard beheer je zelf de kanalen en zorg je voor een plan/ handleiding om alles aan het einde van je stage over te dragen aan de bedrijfsonderdelen.


in het kort:

  • Het bedenken, ontwikkelen en beheren van onze social media content ( Instagram, Tiktok Facebook en LinkedIn);
  • Digital Marketing activiteiten: SEO/SEA, draaien van analyses, Mailchimp en Hootsuite;
  • Bedenken en creeëren van leuke en interessante projecten/campagnes om de doelgroep aan te trekken.

Wat breng je mee
  • Je bent een 2e of 3e jaars HBO student in de richting van Marketing en Communicatie, Communication & Mulltimedia Design, Digital Marketing & Sales, Creative Marketing & Social Media, Online Marketing, Commerciele Economie of Bedrijfskunde en vindt het leuk om je bezig te houden met Social Media;
  • Je bent 3 á 4 dagen werkzaam en start per September;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Zowel mondeling als schriftelijk.
Vragen?

Wil je meer weten over deze stage? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter:

Over Ballast Nedam

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze stage goed bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Alle stages

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle stages