Daag jezelf uit

Kom bij ons stage lopen

Stage Recruitment

Jouw uitdaging

Ben jij nieuwsgierig als het gaat om Recruitment en wil jij alle in’s and out’s leren? Ben je opzoek naar een stage waar je het maximale uit jezelf kan halen en waar je je mag richten op leuke en interessante projecten? Wil jij het recruitmentproces van dichtbij meemaken? Lees dan snel verder!

Wat jij van ons krijgt
  • Enthousiaste begeleiding van onze ervaren Recruiters die jou alles van het vak leren;
  • Een onvergetelijk leuke stage met veel verantwoordelijkheid bij een van de grootste bouwbedrijven van Nederland;
  • Een stagevergoeding van € 509 per 4 weken op basis van 40 uur per week (staat gelijk aan ca. € 550,-).
Wat ga je doen

Ben jij nieuwsgierig als het gaat om Recruitment en wil jij alle in’s and out’s leren? Ben je opzoek naar een stage waar je het maximale uit jezelf kan halen en waar je je mag richten op leuke en interessante projecten? Tijdens deze toffe meewerkstage krijg jij de kans om het gehele recruitmentproces van dichtbij mee te kijken. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het schrijven en bijhouden van de vacatures op de website, het actief benaderen van kandidaten op onze jobboards en sociale media, het voeren van sollicitatiegesprekken, het doen van contractvoorstellen en interessante projecten op het gebied van Employer Branding, Recruitmentmarketing en Referral. organiseren! Daarnaast horen wij ook graag welke interessante ideeën jij hebt!

Als Recruitment Stagiair maak jij onderdeel uit van ons team met 9 Corporate Recruiters. We zijn een divers team en hebben allemaal een andere recruitmentachtergrond, de een al meer dan 15 jaar en de ander net 3, de een technisch en de ander juist niet. Wat ons bindt is onze liefde voor Recruitment, onze energie en drive. Én natuurlijk gezamenlijke lunches, borrels die eindelijk weer kunnen, bijzondere humor en het feit dat we samen werken aan een succesvol en mooi Ballast Nedam! Samen gaan we dagelijks opzoek naar nieuw technisch talent in de bouw! Kom jij jouw unieke ideeën en creativiteit met ons delen?


Werkzaamheden die jij straks als Recruitment Stagiair kunt verwachten:

  • Meedenken over passende recruitment strategieën;
  • Schrijven van de meest originele en pakkende vacatureteksten plaatsen van vacatures op onze social kanalen en op de website;
  • Searchen, screenen en selecteren van kandidaten;
  • Actief benaderen van sollicitanten om gesprekken in te plannen met onze Hiring Managers.

Wat breng je mee
  • Je bent 2e of 3e Jaars hbo student van een relevante opleiding zoals HRM, Commerciele Economie, MER, Bedrijfskunde ;
  • Je bent flexibel en houdt van aanpakken en hebt een goed gevoel voor humor;
  • Communicatief ben je sterk en vindt je het leuk om mensen te leren kennen en helpen.
Vragen?

Wil je meer weten over deze stage? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter:

Over Ballast Nedam

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze stage goed bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Alle stages

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle stages