Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Senior Tendermanager

Jouw uitdaging

Wil jij als Senior Tendermanager werken aan de meest gecompliceerde utiliteitswerken van Nederland?  Dan is dit zeker iets voor jou! Misschien kom jij binnenkort onze Tenders met jouw ervaring wel naar een nog hoger plan tillen?

Wat jij van ons krijgt
  • 13x een salaris tussen de €5.000 en €6.400 per 4 weken (afhankelijk van jouw kennis en ervaring)
  • 30 vakantiedagen en individueel budget
  • collectief pensioen en collectieve zorgverzekeringen
  • laptop & smartphone en leaseauto
Wat ga je doen

Als Senior Tendermanager ben jij straks de kartrekker tijdens de gehele ontwerpfase van al onze projecten. Je bent eraan gewend om dit zowel in tenders als in bouwteams te doen. Door jouw jarenlange ervaringen kennen de ontwerp- en bouwvoorbereidingsfase geen geheimen meer. Je zorgt namelijk altijd voor een correcte plantoetsing en beoordeelt projecten op hun haalbaarheid. Door jouw optimale projectbeheersing heb je constant inzicht in de technische maakbaarheid en de financiële haalbaarheid van een project. Zo elimineer je de faalkosten en risico’s en zorg je voor het afsluiten van de juiste overeenkomsten. Een Senior Tendermanager heeft bij ons ontzettend veel contact met de zusterafdelingen Inkoop, Werkvoorbereiding, Planning, Calculatie en Realisatie. Ook schakel je veel met externe stakeholders zoals opdrachtgevers, overheden en onderaannemers. Wij vinden het dus wel van belang dat jij energie haalt uit al dit soort contactmomenten.

Binnen Building Projects hebben wij een vast team dat verantwoordelijk is voor de gehele tenderfase van al onze projecten. Allemaal met dezelfde passie! Namelijk het bouwen van de meest complexe utiliteitswerken van Nederland. Wij zijn trots op wat we bouwen en hopen dat jij daar als Senior Tendermanager daar binnenkort onderdeel van bent!

Wat breng je mee
  • je hebt een afgeronde hbo of wo Bouwkunde opleiding
  • je beschikt over minimaal 5 jaar ervaring als Planontwikkelaar
  • je bent analytisch sterk en iemand die graag het voortouw neemt
  • je hebt ervaring met grootschalige utiliteitswerken
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Building Projects

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures