Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Ontwerpleider Bouwteam

Jouw uitdaging

Als Ontwerpleider ontwikkel je in bouwteamverband het aanbiedingsontwerp en zorg je ervoor dat deze voldoet aan alle technische specificaties. Ben jij procesmatig gericht, sterk in het leiden van een ontwerpteam en kun je zowel analytisch als conceptueel denken? Lees dan snel verder!

Wat jij van ons krijgt
 • 13x een marktconform salaris per 4 weken (afhankelijk van kennis en ervaring
 • 30 vakantiedagen en individueel budget
 • collectief pensioen en collectieve zorgverzekeringen
 • ren laptop en telefoon
Wat ga je doen

Als Ontwerpleider ben je gedurende de bouwteamfase binnen het kernteam, bestaande uit een Bouwteamleider, Technisch Manager en jijzelf, verantwoordelijk voor het goed in banen leiden van het voorlopige en definitieve ontwerp. Je kunt de klantdocumenten goed doorgronden, kunt de werkelijke klantvraag (de vraag achter de vraag) hieruit herleiden en beschikt over goede communicatieve eigenschappen om de klantvraag te toetsen. Gedurende de bouwteamfase ben je in staat om zelfstandig uitdagende ontwerpprocessen in goede banen te leiden. Je bent bewust van de technische specificaties en zorgt ervoor dat we aan het einde van de bouwteamfase hieraan aantoonbaar voldoen.

Tevens ben jij binnen het team het aanspreekpunt voor de engineers, adviseurs en architecten. Verder beheer je de ontwerpbudgetten en zie je toe op het tijdig aanleveren van de benodigde (ontwerp)producten. Risico’s hierin weet je tijdig te signaleren en op te lossen. Samen met het kernteam geven jullie sturing aan het bouwteam en zorgen jullie voor de acquisitie van nieuwe projecten waarmee Ballast Nedam Park zich als parkeerexpert de komende jaren kan onderscheiden.

Jouw werkzaamheden in het kort:

 • het in goede banen leiden van het voorlopige en definitieve ontwerp gedurende de bouwteamfase, waarbij je voor alle ontwerpgerelateerde zaken het eerste aanspreekpunt bent binnen het kernteam;
 • binnen het kernteam ben je de schakel tussen engineers, adviseurs en architecten en zorg je voor de afstemming van de uitvoerbaarheid met de Technisch Manager;
 • je daagt de engineers, adviseurs en architecten uit om optimale oplossing te vinden voor de invulling van de klantvraag;
 • het bewaken van het tenderproces met bijbehorende planning en budgetten en het tijdig rapporteren van afwijkingen.

Wat breng je mee
 • je hebt hbo werk- en denkniveau
 • je hebt circa vijf jaar relevante werk ervaring als ontwerpleider of -coördinator
 • je hebt ervaring met het doorgronden van de klantvraag en deze te vertalen naar een voorlopig en definitief ontwerp
 • je bent sterk in coachend leidinggeven en zorgt dat je altijd goed geïnformeerd werkt
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Park & Connect

Ballast Nedam Park & Connect is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van hoogwaardige schakels in mobiliteit. Denk hierbij aan parkeergarages, bruggen en viaducten. Ons doel? In 2030 volledig herbruikbare producten creëren en zo bij te dragen aan de verduurzaming in de (bouw)wereld. Dit doen we door gebruik te maken van modulaire bouwstenen, wat er ook nog eens voor zorgt dat onze carbon footprint aanzienlijk wordt verlaagd.

We zijn een familiair bedrijf met een informele sfeer, bestaande uit zo’n 50 collega’s. Ballast Nedam Park & Connect is onderdeel van het wereldwijd opererende Renaissance en is dochteronderneming van Ballast Nedam. Via hen hebben we alle mogelijke expertise en ervaring in huis. Dit biedt ook vele mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en jouw ambities waar te maken. We geven elkaar alle ruimte om te ontwikkelen en zorgen met onze open cultuur dat je elke dag weer iets nieuws leert, onderneemt en deelt. Wij wijken graag af van de gebaande paden en kijken verder dan standaardoplossingen. Dit doen we tijdens onze projecten, dagelijkse werkzaamheden en voor onszelf. Bij ons is iedereen een aanwinst en wij weten maar al te goed dat jij uniek bent. Hierbij kijken we altijd naar jouw kwaliteiten en talenten!

 

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures