Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Medewerker Financiële Administratie

Jouw uitdaging

Je zorgt als Medewerker Financiële Administratie voor de juistheid van de urenregistratie. Zorg jij ervoor dat fouten snel worden ontdekt en opgelost? Ben je communicatief vaardig en werk je nauwkeurig? En kom jij het beste tot je recht binnen een informele organisatie? Lees dan snel verder!

Wat jij van ons krijgt
 • je hebt een mbo 4 of hbo opleiding richting administratie of bedrijfseconomie en bent tussen de 32 – 40 uur beschikbaar;
 • je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Medewerker Facturatie, Medewerker Financiële Administratie of soortgelijk;
 • je hebt kennis van BTW, WKR Regelgeving en wettelijke factuurvereisten (normenkader);
 • als je hebt gewerkt met Basware, Alusta, Navision of AX2012 is dat mooi meegenomen!
Wat ga je doen


Je bent hét aanspreekpunt als het aankomt op het facturatieproces voor Ballast Nedam Materieel. Door jouw klantvriendelijke instelling help jij jouw collega’s met allerlei vragen die zij hebben betreft inkomende facturen en urenregistratie. Wanneer er iets niet klopt zoek je naar de oplossing van het probleem. Zie jij dat een proces beter kan? Dan denk je mee aan de optimalisatie of zelfs automatisering hiervan!

Als Medewerker Financiële Administratie ben je onderdeel van de afdeling “Centrum Financiële Diensten”, wat totaal uit 22 collega’s bestaat. Wij werken vanaf het hoofdkantoor in Nieuwegein en begeleiden het proces van het maken van een inkooporder tot aan de betaalbaarstelling. Ook jij bent 1x per week te vinden op het hoofdkantoor, maar jouw standplaats zal in Almere zijn. Hier werken totaal zo’n 140 collega’s, die elke dag druk bezig zijn om materieel te verzorgen voor bouwprojecten door heel Nederland. De sfeer is open en informeel, iedereen staat voor elkaar klaar.

Jouw werkzaamheden in het kort:

 • alles rondom de binnenkomende facturen;
 • aanspreekpunt voor collega’s betreft facturatie en urenregistratie;
 • het controleren van de urenregistratie en deze inboeken in ons ERP systeem.

Wat breng je mee
 • 13x per jaar een salaris tussen de €2400,- en € 3250,- bruto per 4 weken, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 30 vakantiedagen en individueel budget;
 • laptop en smartphone;
 • afwisselende functie bij een leuk bedrijf, waarvan de hoofdactiviteiten bestaan uit het kopen/inhuren en verhuren van klein en groot materieel!
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam

Ballast Nedam Materieel is inkoop- en verhuurspecialist op het gebied van materieel en wagenpark en levert alle bijbehorende diensten. Dit doen wij met ruim 140 enthousiaste collega’s vanaf bouwprojecten door heel Nederland of onze locaties in Almere, Maarssen en Sittard. We vinden aandacht voor elkaar en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling belangrijk en met onze informele sfeer zijn wij vergelijkbaar met een familiebedrijf.

We zijn onderdeel van Ballast Nedam, een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures