Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Junior Uitvoerder Wegenbouw

Jouw uitdaging

De schoolbanken uit, het werkveld in? Zoek jij een baan waarin met ruimte voor ontwikkeling, eigen inbreng, goede begeleiding en heldere doorgroeimogelijkheden? Lees dan gauw verder of solliciteer direct!

Wat jij van ons krijgt
 • 13x per jaar een salaris van € 2.000,-- tot € 3.500,- bruto per 4 weken;
 • 30 vakantiedagen én individueel budget;
 • Collectief pensioen en collectieve zorgverzekeringen;
 • Leaseauto, laptop & smartphone.
Wat ga je doen

Pak jij de leiding en zorg je voor een goede uitvoering van onze mooie projecten?

Jouw uitdaging
Als Senior Uitvoerder bij Ballast Nedam Road Specialties geef je dagelijks leiding aan bouwplaats medewerkers op een wegenbouw project in regio Amsterdam en omstreken. Je bewaakt de voortgang en kwaliteit van het werk en waarborgd hierin een veilige omgeving. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de inzet van mensen en middelen en een doelmatige administratie als het gaat om materiaal, materieel en tijd.
Je overlegt regelmatig met andere leden van het projectteam en de afdeling. Tevens onderhoud je contacten met opdrachtgevers, gebruikers, toeleveranciers en onderaannemers. Je treedt op als vraagbaak en aanspreekpunt voor projecten. Je legt verantwoording af aan de Projectleider.

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO4 opleiding civiele techniek, of vergelijkbaar;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als uitvoerder in de wegenbouw;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B (E is een pre);
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift, Engels is een pré;
 • Je bent leergierig, want vakkennis van onze specialisme leer je niet in de schoolbanken.

Wij bieden
 • Je krijgt een uitdagende en afwisselende fulltime functie met veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Daarnaast is Ballast Nedam (sinds 2016) onderdeel van de snel groeiende Rönesans Groep, die wereldwijd opereert en kansen biedt.
 • Je krijgt een uitstekend salaris (verloning per 4 weken, dus 13 keer salaris per jaar) en de aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden van de cao Bouw en Infra.
 • Uiteraard krijg je de middelen om je werk op de verschillende locaties te kunnen doen, zoals een leaseauto, laptop en een smartphone.

Wat breng je mee
 • Goede zin, ambitie, nieuwsgierigheid en humor
 • Een afgeronde mbo-4 opleiding of hoger in civiele techniek, of vergelijkbaar;
 • Een rijbewijs B (E is een pre);
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Road Specialties

Ballast Nedam Road Specialties is een hechte club mensen die gezamenlijk, veelal kortlopende, opdrachten en projecten realiseren rondom de specialismen wegenbouw, markering, geleiderail, verkeerstechniek, gladheidsbestrijding, wegonderhoud, groenvoorziening en specialistische bouwtechnieken. Lees meer over wie wij zijn en wat wij doen op onze site: https://www.roadspecialties.ballast-nedam.nl/

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures