Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Investment Analyst

Jouw uitdaging

Jij adviseert als Investment Analyst het management betreft strategische investeringskeuzes. Weet jij met jouw financiële analyses het succes te bepalen van Ballast Nedam Development? Lees dan snel verder! 

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget (6%) waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen, collectieve zorgverzekering en een uitstekend pensioen;
  • Een laptop en smartphone;
  • Veel aandacht voor het sociale activiteiten, waaronder bedrijfsuitjes, vrijdagmiddag borrels, het ‘Young BND’ programma, ruimte voor vrijwilligerswerk en eigen gebiedsontwikkelingen waar collega’s masterclasses aan elkaar geven.
Wat ga je doen

Ballast Nedam Development investeert in vastgoed en draagt bij aan de ontwikkeling en bouw hiervan. Het is aan jou als Investment Analyst om te bepalen welke vastgoed kansen aantrekkelijk zijn om aan te kopen of niet! Om dit te achterhalen voer je diverse markt- en locatieonderzoeken uit, waarbij je met zowel interne als externe stakeholders schakelt. Met jouw ingewonnen informatie, vooruitziende blik en marktkennis in de vastgoedmarkt maak je financiële en strategische analyses. Je weet het MT te overtuigen om stappen te ondernemen door jouw sterk onderbouwde advies betreft de grond- en vastgoedtransacties.

Het team bestaat uit vier enthousiaste en ambitieuze collega's. De functie Investment Analyst is nieuw gecreëerd, een mooie kans voor jou om deze functie verder vorm te geven samen met de CIO en de Head of Finance. Er is veel ruimte voor de inbreng van jouw creatieve ideeën, initiatieven nemen en jouw kennis binnen het vastgoed verder te ontwikkelen. De afdeling zelf bestaat uit zo’n 35 jonge en gedreven collega’s met een internationaal karakter. De voertaal is dan ook Engels. Naast de vrijdagmiddag borrels worden er regelmatig activiteiten georganiseerd.

Wat breng je mee
  • Je hebt een afgeronde wo opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Bedrijfseconomie of Real Estate;
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke rol, zoals Consultant Real Estate, Investment Consultant of Analist Vastgoed;
  • Je bent sterk analytisch, communicatief vaardig en bent in staat om alle benodigde gegevens te verzamelen.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Development

Ballast Nedam Development is een ervaren en daadkrachtige partner voor grootschalige en hoogwaardige binnenstedelijke gebiedsontwikkeling. Het focust op ambities overtreffen, radicale veranderingen aanjagen en processen versnellen. Samen met stakeholders worden meetbare doelen vastgesteld, waardoor de hoogste kwaliteit voor mens en natuur wordt gecreëerd.

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures