Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Financieel Administratief Medewerker

Jouw uitdaging

Jij zorgt ervoor dat alles op financieel vlak goed is georganiseerd. Zijn er vragen over contracten of facturen, jij bent dé persoon naar wie ze gaan. Wat er ook voorbij komt jij weet wat er moet gebeuren en zorgt voor een juiste oplossing. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Wat jij van ons krijgt
 • 13x per jaar een marktconform salaris (afhankelijk van jouw kennis en ervaring);
 • 30 vakantiedagen en individueel budget;
 • Collectief pensioen en collectieve zorgverzekeringen;
 • Laptop & smartphone.
Wat ga je doen

Als Financieel Administratief Medewerker bij business unit Ballast Nedam Development ga jij onze controllers ondersteunen en zorg je ervoor dat alles op financieel vlak soepel verloopt. Administratieve taken die vanuit de controllers komen regel jij tot in de puntjes worden. Daarnaast bewaak je de contracten en jaag je deze na indien nodig. Je registreert dit en laat alle partijen de documenten ondertekenen. Jij bent een belangrijke en stabiele kracht voor verschillende stakeholders.

Je werkt samen met een jong en enthousiast team van financiële professionals en draagt bij aan de verdere ontwikkeling van de afdeling, het team en natuurlijk jezelf! De business unit zelf telt zo’n 40 man, waarbij je ook veel te maken krijgt met internationale collega’s. Het is dus belangrijk dat je goed Engels spreekt.

Groei & ontwikkeling zijn belangrijke thema’s voor onze organisatie, hier krijg je dan ook meer dan genoeg mogelijkheden voor. De sfeer binnen onze organisatie is kenmerkend voor een projectontwikkelaar: korte lijnen en een directe communicatie. Kortom, een rol waar je veel kan leren en waar veel afwisseling in zit.

Een overzicht van jouw werkzaamheden:

 • Invoeren en controleren van budgetten;
 • Facturatie aan kopers;
 • Wekelijkse cash planning;
 • Overige administratieve werkzaamheden (bv invoeren van inkoop orders);
 • Meedenken en verbeteren van de processen.

Wat breng je mee
 • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt circa 5 jaar relevante werkervaring in de financiële administratie;
 • Je hebt ervaring met verschillende inkoop en administratieve tools (wij gebruiken DAX);
 • Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels, administratief enorm vaardig en hebt een groot probleemoplossend vermogen.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Development

Ballast Nedam Development is een ervaren en daadkrachtige partner voor grootschalige en hoogwaardige binnenstedelijke gebiedsontwikkeling. Het focust op ambities overtreffen, radicale veranderingen aanjagen en processen versnellen. Samen met stakeholders worden meetbare doelen vastgesteld, waardoor de hoogste kwaliteit voor mens en natuur wordt gecreëerd.

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures