Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Facilitair Manager

Jouw uitdaging

Krijg jij energie van energiezuinige dienstverlening? Heb jij ervaring met PPS projecten als Facilitair Manager en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Vind jij goede dienstverlening en energietransities belangrijk? Lees dan snel verder!

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een marktconform salaris (per 4 weken, afhankelijk van kennis en ervaring);
  • 30 vakantiedagen en individueel budget;
  • collectief pensioen en collectieve zorgverzekeringen;
  • een laptop en smartphone.
Wat ga je doen

Als Facilitair Manager ben je verantwoordelijk voor de dienstverlening zoals overeengekomen in het contract met de klant. Dat houdt concreet in dat je collega’s van hard en soft FM aanstuurt en je een bijdrage levert aan het opstellen van het facilitaire beleid en de uitvoering hiervan. Daarnaast vind je het belangrijk dat de dienstverlening optimaal is, tegen redelijke kosten. Je zal je ook bezighouden met het opstellen, beoordelen en goedkeuren van kostenramingen en contracten en het opstellen van managementrapportages. Voor de opdrachtgever inventariseer je de behoeftes en vertaal je deze naar concrete diensten. Je zal het hele onderhoud en beheer goed stroomlijnen, zodat de klant optimaal bediend kan worden. Zorgen dat onderaannemers afspraken nakomen, en de kwaliteit van onze dienstverlening wordt gewaarborgd. Je overlegt met en rapporteert aan de klant en Ballast Nedam. Energiemanagement en de energietransitie zijn belangrijke onderwerpen voor ons. Als Facilitair Manager zul je je over meerdere vraagstukken buigen en betrokken zijn bij de afhandeling van bijvoorbeeld energiecontracten.

Als Facilitair Manager bij Ballast Nedam zal je werken bij meerdere van onze PPS projecten. Binnen PPS projecten werken wij vaak in consortium verband waarbij Ballast Nedam samen met haar partners deze grote projecten ontwerpen en realiseren. Nu het opgeleverd is zijn wij voor 20 tot 30 jaar ook verantwoordelijk voor de exploitatie. Er zijn verschillende afspraken gemaakt met de partners en wij streven in het gehele proces naar een optimale dienstverlening voor onze klant.

In deze rol werk je in eerste instantie op meerdere locaties in de Randstad. Na enige tijd kan dit worden gespecificeerd tot een of twee vaste locaties, naar aanleiding van persoonlijke klik.

Wat breng je mee
  • je hebt een hbo-diploma op het gebied van Facilitair Management;
  • je hebt minimaal 8 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
  • je weet hoe het is om te werken onder streng vastgelegde contractvoorwaarden. Je bent accuraat en hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • je houdt van pionieren en brengt leiderschap mee om jouw initiatieven om te zetten tot succesvolle projecten.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Asset Management

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures