Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Coördinator Servicedesk

Jouw uitdaging

Als Coördinator Servicedesk ben jij hét aanspreekpunt voor onze klanten als het gaat om de ICT dienstverlening. Jij zorgt dat je team de beste service verleent voor (regio)kantoren en op de bouwprojecten. Ben je hands-on en werk je graag in een nuchtere, informele organisatie? Lees snel verder!

Wat jij van ons krijgt
 • 13x per jaar een marktconform salaris per 4 weken, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Individueel budget (zo'n 6%) en 30 vakantiedagen;
 • Collectief pensioen en collectieve zorgverzekeringen;
 • Laptop en smartphone.
Wat ga je doen

Je stuurt als Coördinator Servicedesk de helpdesk en het regiobeheer aan van totaal 11 enthousiaste collega’s. Jij weet professionals in hun kracht te zetten en ziet erop toe dat procedures worden vastgelegd en deadlines worden gehaald. Je hebt regelmatig contact met onze interne klanten, waardoor je altijd precies weet wat er speelt en hen zo goed mogelijk kunt helpen met onze dienstverlening.

Naast de aansturing ben je verantwoordelijk voor de uitvoering, realisatie en implementatie van verschillende ICT projecten en processen direct gerelateerd aan jouw secties. Momenteel werken we in onze Microsoft omgeving (deels on-premise en deels in de Cloud) met ons eigen ontwikkelde servicemanagementsysteem. Jij zal een grote rol spelen in het implementeren van een nieuw systeem, waarbij je van A tot Z bij het project bent betrokken. Met jouw kritische blik neem je de huidige processen onder de loep en draag je verbetervoorstellen aan. Als lid van het MT houd jij je ook bezig met beleidsstukken, maar aan de andere kant fungeer je als meewerkend voorman en help je mee met de werkstroom. Dit maakt jouw rol enorm afwisselend én uitdagend.

Je komt te werken op ons hoofdkantoor in Nieuwegein. De ICT afdeling zelf telt zo’n 45 betrokken collega’s, waar een informele sfeer heerst. Dagelijks zorgen wij voor een veilige, goed presterende en betrouwbare ICT infrastructuur voor ruim 3000 gebruikers.

Jouw werkzaamheden in het kort:

 • Aansturen, motiveren en coachen van jouw teams;
 • Bewaken van kwaliteit en SLA’s;
 • Relatiemanagement met interne klanten;
 • Realisatie en implementatie van ICT projecten.

Wat breng je mee
 • Je hebt een hbo ICT gerelateerde opleiding of vergelijkbaar ervaringsniveau;
 • Je hebt minimaal 4 jaar relevante ervaring opgedaan als Helpdesk Medewerker/Servicedesk Medewerker/Werkplekbeheerder of soortgelijk en bent toe aan je volgende stap OF je hebt al enige ervaring als Coördinator/Teamleider;
 • Affiniteit met de bouw en ITIL certificering is een pré;
 • Je bent communicatief vaardig, toont leiderschap en bent servicegericht.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam ICT

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures