Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Contractmanager

Jouw uitdaging

Heb jij ervaring met complexe contracten binnen bouwkundige projecten?
Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring; (of salaris benoemen per periode/per maand)
  • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget (6%) waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen, collectieve zorgverzekering en een uitstekend pensioen;
  • de vrijheid om jouw werkweek zelf in te delen en een goede werk-privé balans;
  • een leaseauto, laptop en telefoon.
Wat ga je doen

In deze rol ben je als Contract Manager verantwoordelijk voor contractmanagement binnen Ballast Nedam FES. Jij lost de contractuele vraagstukken in iedere fase van een project op en trekt deze verantwoordelijkheid naar je toe.
Tijdens aanbestedingen zorg je voor de juiste communicatie met betrokken partijen en borging van de gemaakte afspraken in de aanbiedingen en te sluiten contracten. Tijdens de uitvoering van onze projecten draag je zorg voor nakoming van contractuele verplichtingen, zowel met opdrachtgever als onderaannemers. Je richt de administratie van onze projecten in en houdt deze bij, zodat we steeds een juist beeld hebben van onze contractuele positie. Extra aandacht geef je daarbij aan de afwijkingen die zich tijdens het bouwproces voordoen. Afwijkingen worden volgens de contractuele processen afgewikkeld en onderhandeld. Je rapporteert operationeel aan de BU directeur en functioneel rapporteer je aan het Hoofd Contractmanagement van ons hoofdkantoor. Regelmatig kom je samen met je collega contractmanagers om het vakgebied van contractmanagement verder te verbeteren.

Wat breng je mee
  • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding in een Juridisch/Technische richting;
  • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring op bouwprojecten, aangevuld met relevante contractuele kennis en werkervaring als contractmanager;
  • Je hebt kennis van UAV, UAV-GC contracten en Design & Build projecten;
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar en staat open om in dienst te treden bij Ballast Nedam FES.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Foundation & Excavation Solutions

Ballast Nedam Foundation & Excavation Solutions is specialist is op het gebied van funderingstechnieken, specialistisch grondverzet, complexe bouwkuipen en kademuren. De combinatie van Funderingstechnieken, Specialistisch Grondverzet en Van Leeuwen Verankerings- en funderingsystemen maakt Ballast Nedam Foundation & Excavation Solutions uniek binnen Nederland en daarbuiten. Daarmee zijn wij in staat totaaloplossingen aan te bieden én onze klanten te ontzorgen. Dit doen wij met eigen mensen en eigen specifiek materieel vanuit drie specialistische bedrijven.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures