Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Stage Werkvoorbereiding/Uitvoering Rijnkade Arnhem (hbo)

Jouw uitdaging

Zoek je een uitdagende stage bij een toonaangevende bouwcombinatie voor dijkversterking in Arnhem? Doe ervaring op en draag bij aan veilig waterbeheer!

 

 

 


 

 

 

 

 

Wat jij van ons krijgt
  • Een stagevergoeding van € 605,- per 4 weken (omgerekend € 650,- per maand);
  • Een leuke stageplek waar je een deel uitmaakt van het team;
  • Een uitdagende stageplek waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en jezelf kunt ontwikkelen.
Wat ga je doen

Jouw Uitdaging
Je gaat stagelopen op het project Rijnkade Arnhem. Dit project wordt uitgevoerd door Bouwcombinatie SAMEN, bestaande uit Van der Ven, Ballast Nedam en Hakkers, en is verantwoordelijk voor de dijkversterking van de Rijnkade in Arnhem. In opdracht van Waterschap Rijn en IJssel en de gemeente Arnhem werken wij aan een project dat ervoor zorgt dat de Rijnkade weer bestand is tegen hoogwater voor de komende 100 jaar. Er zal 1,2 kilometer aan dijk worden versterkt. Ook het hergebruik van bestaande materialen speelt een grote rol. Zo gaan we de stenen, de basaltbekleding van de huidige kering en ongeveer 5.500 kuub aan zand hergebruiken.

In deze stage bieden we twee mogelijke trajecten aan, afhankelijk van jouw voorkeur en interesses:

Als stagiair Werkvoorbereiding ondersteun je onze werkvoorbereider bij het opstellen van de projectplanning, het maken van werkinstructies en het bijwonen van bouwvergaderingen. Je bent ook betrokken bij het bestellen en organiseren van bijvoorbeeld materialen voor de projecten. Daarnaast help je mee om toezicht te houden op de voortgang van werkzaamheden en om eventuele knelpunten te signaleren. Je input wordt gewaardeerd; jouw inbreng in optimalisaties en verbeteringen in het bouwproces is belangrijk!

Als stagiair Uitvoering ga je onder begeleiding van een ervaren collega alle werkzaamheden op de bouwplaats coördineren. Je helpt met het bewaken van planningen en budgetten, en je helpt om te zorgen dat alle werkzaamheden voldoen aan de geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen. Ook ben je betrokken bij het opstellen van werkinstructies en het signaleren van knelpunten, en je wordt ook hier aangemoedigd om bij te dragen aan het bedenken van optimalisaties en verbeteringen in het bouwproces.

Als je een stage zoekt waarin je zowel werkvoorbereiding als uitvoering kunt ervaren, hoef je niet verder te zoeken! Bij ons kun je na 10 weken vaak switchen tussen de twee, zodat je een brede ervaring opdoet.

Wat breng je mee
  • Je doet een hbo-studie in de richting van Civiele Techniek en bent op zoek naar een meewerkstage voor 20 weken;
  • Een hands-on mentaliteit en de bereidheid om op de bouwplaats aan de slag te gaan;
  • Goede communicatieve vaardigheden en een proactieve werkhouding.
Vragen?

Wil je meer weten over deze stage? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter:

Over Ballast Nedam Infra Projects

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze stage goed bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Alle stages

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle stages