Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Stage werkvoorbereiding ALSÉÉN - verbreding A27 Civiele Techniek (hbo)

Jouw uitdaging

Ben jij degene die gedreven is om bij de bouw van één van de grootste infraprojecten van Nederland op dit moment een steentje bij te kunnen dragen? Lees dan snel verder!

Wat jij van ons krijgt
  • een stagevergoeding van €650,- per maand;
  • een uitdagende stageplek waar jij jezelf kunt ontwikkelen in een geweldig team;
  • een laptop van de zaak, om je werk optimaal uit te kunnen voeren.
Wat ga je doen

Jij gaat aan de slag op een van de grootste infraprojecten van Nederland: de verbreding van de A27 Everdingen-Hooipolder. Als stagiair Werkvoorbereider ben jij een cruciale schakel voor de planning en voorbereiding van het project. Jij ondersteunt de werkvoorbereider met allerlei verschillende taken, zoals het beheren van de benodigde materialen en apparatuur voor de bouwwerkzaamheden langs de A27, of het opstellen van gedetailleerde planningen en schema's voor verschillende fasen van het project.

Je bent iemand die van aanpakken weet; jij staat altijd paraat om je werk zo goed mogelijk uit te voeren! In een gezellig maar zeer professioneel team kom jij goed tot je recht.

Het project van de A27 Houten-Hooipolder wordt ook wel 'ALSÉÉN' genoemd, waar meerdere partijen bij betrokken zijn. Er wordt 40 kilometer aan snelweg verbeterd, waarbij ook 50 kunstwerken zoals viaducten zullen worden verbreed en vernieuwd. Zo worden er ook nieuwe bruggen gebouwd: de Merwedebrug en de Keizersveerbrug. Eerst wordt er een nieuwe brug naast de bestaande brug gebouwd en zodra de nieuwe brug af is, wordt de oude brug gesloopt, waarna er weer een nieuwe brug wordt gebouwd. Zo krijg je dus 2 nieuwe bruggen: één in noordelijke- en de andere in zuidelijke richting. Ook wordt er nagedacht over de omgeving en de natuur. Er wordt gebruik gemaakt van zoveel mogelijk emissieloos materieel en wordt er 3,5 kilometer aan natuurvriendelijke oever aangelegd. Ook zullen er bijvoorbeeld 615 verkeersborden van rijstvlies worden geplaatst!

Verwelkomen we jou binnenkort als collega?

Wat breng je mee
  • je volgt de hbo-opleiding Civiele Techniek of Built Environment en hebt affiniteit met grote civiele projecten;
  • wij werken vanuit Gorinchem, een rijbewijs voor een auto of een motor/scooter is handig;
  • je vind het geen probleem om vroeg te beginnen. Laat die dag maar komen!
Vragen?

Wil je meer weten over deze stage? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter:

Over Ballast Nedam Infra Projects

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze stage goed bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Alle stages

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle stages