Challenge yourself

Go international!

Direct solliciteren

Stage Tenderteam Internationale Projecten

Jouw uitdaging

Zoek jij graag de Nederlandse grenzen op, maar ga je er nog liever overheen op het gebied van Civiele Techniek? Lees dan snel verder!

 

 

 

 

Wat jij van ons krijgt
  • Een uitdagende stageplek waar jij jezelf kunt ontwikkelen in een geweldig team
  • Een laptop van de zaak, om je werk optimaal uit te kunnen voeren
  • Een stagevergoeding van €603,- per 4 weken op fulltime basis
Wat ga je doen

Bij Ballast Nedam International Projects richten we ons op internationale projecten met een focus op waterbouwkundige en civiele werken, zoals havens en bruggen, waterzuiveringsinstallaties en complexe gebouwen zoals ziekenhuizen en luchthavens. Ons hoofdkantoor in Nieuwegein is de plek waar we de eerste stappen zetten voor toekomstige projecten op diverse locaties in het buitenland, vooral in Afrika, het Caribisch gebied en Scandinavië. Elk project brengt unieke lokale, logistieke en technische uitdagingen met zich mee. Samen met ons team ontwikkelen we duurzame, technisch hoogwaardige en commercieel aantrekkelijke oplossingen voor onze klanten. We willen deze daarna ook graag van ontwerp tot constructie uitvoeren. Tijdens dit proces belichten we alle relevante disciplines voor onze projecten, zoals ontwerp, werkmethoden, materieel, planning, inkoop, logistiek, contractuele zaken, begroting, organisatie, kwaliteit, veiligheid, milieu en duurzaamheid. Als onderdeel van ons team kun je bijdragen aan innovatieve, duurzame en solide oplossingen en de succesvolle implementatie ervan.

Tijdens je stage bij ons op de afdeling help jij mee in het tenderteam voor deze internationale projecten. We doen dit voornamelijk vanuit ons hoofdkantoor in Nieuwegein, maar een uitstapje naar het buitenland is nooit uitgesloten. Vind jij het leuk om meer te leren over civiele werken in het buitenland en ben je op zoek naar een meewerkstage vanaf september? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Wat breng je mee
  • Je bent op zoek naar een hbo/wo meewerkstage in de richting van civiele techniek/Technisch management
  • Je woont in de omgeving van Utrecht
  • Je spreekt vloeiend Engels, Nederlands spreken is een pré
Vragen?

Wil je meer weten over deze stage? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter:

Over Ballast Nedam International Projects

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze stage goed bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Alle stages

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle stages