Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Stage Recruitment (hbo/mbo)

Jouw uitdaging

Ben jij klaar voor een stage waar je volop kunt groeien, je creativiteit kunt uiten en een verschil kunt maken? Bij ons krijg je de kans om het recruitment vak echt te leren kennen en deel uit te maken van een dynamisch team!

Wat jij van ons krijgt
  • Een stagevergoeding van € 509,- (mbo) t/m €603,- (hbo) per vier weken (op fulltime basis)
  • Een stageplek waar jij gezien wordt als een deel van het team;
  • Begeleiding en ondersteuning van ervaren recruiters.
Wat ga je doen

Recruitment; hoe werkt dat? Een afdeling die constant nieuwe mensen aanneemt? Hoe komen ze aan deze mensen? Hoe zorgt een bedrijf dat het zich onderscheid van al die andere bedrijven die ook werknemers zoeken? Dit zul je allemaal ontdekken in deze gave stage!

Bij ons draait recruitment om meer dan alleen cv’s en vacatures. Jij wordt deel van ons team van talentenjagers, speurneuzen en netwerkexperts.

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit:

De dag begint met het Recruitmentoverleg, waarbij we het in een informele sfeer hebben over onze activiteiten en doelstellingen voor de komende periode. Daarna duik je in de wereld van het searchen en sourcen. Dit doe je op social media en vacaturebanken, de kneepjes van het vak leer je van jouw collega’s. Als je een paar kandidaten hebt gevonden, stuur je deze een eerste bericht.

Inmiddels is het alweer tijd voor pauze. Samen met je collega’s ga je een hapje eten, waarbij er leuke gesprekken plaatsvinden. Na je pauze stort je je samen met je team op een wervingscampagne. Jullie brainstormen over creatieve ideeën om een groter aantal kandidaten te bereiken, zoals bijvoorbeeld een campagne op Instagram.

In de loop van de middag krijg je een telefoontje van een hiring manager. Of je voor hem een aantal cv’s wil screenen en beoordelen. Op deze manier leer je snel en effectief kwaliteiten te beoordelen en vind je talenten, die anderen niet zien.

Aan het einde van de dag bespreek je met je begeleider wat je vandaag hebt geleerd, welke successen je hebt behaald en waar je je eventueel nog kan verbeteren.

Bij ons krijg je niet alleen de kans om te leren, maar ook om jezelf te laten zien en je creativiteit de vrije loop te laten. Elke dag is anders, vol met nieuwe uitdagingen en kansen. Jij bent niet zomaar een stagiair, jij bent een waardevolle toevoeging aan ons team en we kunnen niet wachten om samen met jou op talentenjacht te gaan.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct!

Ben je benieuwd naar de ervaring van de huidige Recruitment stagiairs? Bel ons!
Jounaida (stagiair Recruitment): 06 41 56 591
Noah (stagiair Campus Recruitment): 06 41 75 65 92

Wat breng je mee
  • Een mbo- of hbo opleiding in de richting van HRM of Bedrijfskunde;
  • Teamspirit: je werkt graag samen en draagt bij aan een positieve werksfeer;
  • Je brengt energie, bent leer(nieuws)gierig en je kunt gemakkelijk een gesprek voeren, zowel persoonlijk als telefonisch.
Vragen?

Wil je meer weten over deze stage? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter:

Over Ballast Nedam

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze stage goed bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Alle stages

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle stages