Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Stage Offshore Windparken Civiele Techniek (hbo)

Jouw uitdaging

Wil jij deel uitmaken van een toonaangevend bedrijf in duurzame energie? Ben je gepassioneerd door techniek en zoek je een dynamische en innovatieve stageplek? Bij Ballast Nedam Offshore zit je goed!

Wat jij van ons krijgt
  • Een stagevergoeding van 650 euro per maand (op fulltime basis);
  • Een erg leuke stageplek waar je je echt kunt ontwikkelen;
  • Je loopt stage in een erg leuk en enthousiast team!
Wat ga je doen

Bij Ballast Nedam Offshore draaien we al bijna drie decennia mee in de wereld van duurzame energie. Met meer dan 550 geïnstalleerde fundaties leveren we elke dag een flinke dosis groene energie. Met deze stage Offshore Techniek kom je terecht in een omgeving vol uitdagende projecten, waar je samen met ons team werkt aan het ontwerpen, bouwen en onderhouden van offshore windmolenfundaties.

Een voorbeeld van onze eigen techniek is de Monopile funderingsoplossing. Wat dit eigenlijk inhoud: het is een fundering die bestaat uit een grot stalen buispaal die in de (zee-)bodem wordt ingeslagen. Deze techniek hebben wij bijvoorbeeld toegepast bij projecten zoals Windpark Egmond en Baltic 2. Onlangs heeft Ballast Nedam Windplan Blauw aangeleverd, dit is een project wat ook echt laat zien waar wij voor staan, namelijk: expertise en toewijding aan duurzame energie. Dit hebben wij gedaan door het vervangen van 74 verouderde windturbines en ze te vervangen voor 61 nieuwe windturbines. Deze hebben een hoop meer vermogen, waardoor er maar 61 van hoefden te worden geplaatst en deze zijn op de grens van zowel land als in de zee geplaatst.

Deze stage loop je voornamelijk in de tendering/werkvoorbereiding, waarbij je leert en wordt geholpen door ervaren collega’s en waar je ook je eigen vaardigheden kunt gaan ontwikkelen. Onze collega's zijn enthousiast om samen met jou te brainstormen over hoe we jouw stageperiode zo interessant en leerzaam mogelijk kunnen maken!

Wat breng je mee
  • Een hbo-opleiding in de richting van Civiele techniek
  • Een echte teamspeler, dat ben jij! Jij houd ervan om met elkaar samen te werken;
  • Er wordt voornamelijk in Nieuwegein gewerkt, en dit is voor jou dan ook geen probleem!
Vragen?

Wil je meer weten over deze stage? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter:

Over Ballast Nedam Infra Projects

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze stage goed bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Alle stages

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle stages