Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Stage Middenkaderfunctionaris Landmeetkunde (mbo)

Jouw uitdaging

Wil jij graag meewerken aan grote en complexe bouw- en infraprojecten? Werk je graag zowel in het veld als achter de computer, en werk je graag nauwkeurig? Dan is dit de uitdaging voor jou!

Wat jij van ons krijgt
  • Een fantastische stageplek waar je je echt kunt ontwikkelen;
  • Een mooie stagevergoedingen van €550 euro per maand op fulltime basis;
  • Je loopt stage in een erg leuk en enthousiast team!
Wat ga je doen

In deze stage loop jij mee met een professionele Landmeetkundige, die jouw alles van top tot teen leert. Jij bent betrokken bij zowel de voorbereiding als de uitvoering waarbij je meewerkt aan grote en kleinere projecten. Jij helpt mee tijdens de bouw van wegen, bruggen, tunnels en nog veel meer! Ook help je mee met de maatvoering voor de bouw en bij het inmeten van terreinen. Hierbij werk je met de modernste meetapparatuur (we hebben zelfs een robot en een professionele drone!) en dit doe je samen met een erg leuk team in het veld, waar je alles leert op jouw eigen tempo!

Maar er is niet alleen werk in de praktijk. Ook achter de computer is er genoeg te doen! Jij helpt de mensen op kantoor mee met het voorbereiden van gegevens vanuit werktekeningen en het verwerken van inmetingen van gemaakt werk. Je bent dus zowel binnen als buiten lekker bezig!

Speciaal voor jou hebben we een collega maatvoering gevraagd hoe een typische dag er dan uit ziet:

“Omdat onze projecten overal in Nederland (en heel soms in het buitenland) zijn, moet er meestal even gereisd worden voordat we aan het werk kunnen. Eenmaal op het werk beginnen we met een bak koffie (of thee) en bespreken wij de werkzaamheden voor die dag. Misschien moeten er gegevens voorbereid worden op de computer (iedere maatvoerder heeft een laptop met CAD programma’s) en daarna gaan we naar buiten. Regelmatig moeten gegevens van binnen naar buiten en andersom. Dus een combinatie van buiten en binnen.”

Wij zijn werkzaam op de mooiste bouwprojecten van Nederland, dus er is altijd wat te ontdekken. Wel veilig natuurlijk!

Wat breng je mee
  • Het liefst een mbo opleiding in de richting van Landmeetkunde;
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs;
  • Je gaat graag op verschillende plekken in het land aan de slag.
Vragen?

Wil je meer weten over deze stage? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter:

Over Ballast Nedam

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze stage goed bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Alle stages

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle stages