Daag jezelf uit

Kom bij ons stage lopen

Direct solliciteren

Stage Marketing & Communicatie (hbo)

Jouw uitdaging

Weet jij ons merk nog beter op de kaart te zetten? Vind je het leuk om met marketing en communicatie aan de slag te gaan en sta je wel open voor een uitdaging bij één van de grootste aannemers van Nederland? Dan zoeken wij jou!

 

Wat jij van ons krijgt
 • Een stagevergoeding van €603 per vier weken op basis van 40 uur;
 • Deelname aan onze leuke en actieve uitjes met alle stagiairs binnen het bedrijf;
 • Een laptop van de zaak om je werkzaamheden optimaal uit te voeren.
Wat ga je doen

“Hoe kunnen we met de juiste communicatie Ballast Nedam nog beter op de kaart zetten?” Dat is de vraag waar jij je het komende halfjaar mee bezig gaat houden tijdens je stage op onze afdeling! Dit kan op het gebied van vormgeving, interne en externe communicatie, arbeidsmarktcommunicatie, (online) marketing of misschien wel op alle gebieden.

Voorbeelden van activiteiten waar je mee aan de slag kunt gaan zijn:

 • Het ophalen, schrijven en plaatsen van content voor onze social media kanalen, met ideeën om ons bereik te vergroten;
 • Het ondersteunen bij het opzetten en uitvoeren van campagnes;
 • Het helpen bij de organisatie van fotografie- en videodagen en het bezoeken van onze projecten om nieuwe ideeën op te doen;
 • Het bedenken van middelen en acties voor onze kernthema’s: duurzaamheid, digitalisering & innovatie, veiligheid en maatschappelijk ondernemen;
 • Het uitdenken en uitvoeren van Online Marketing acties of onderzoek.

Heb je een eigen onderwerp op marketing- of communicatiegebied waar je mee aan de slag wilt gaan? Bespreek het gerust, we zijn vaak flexibel bij de invulling van de stage, we kijken goed naar jouw ontwikkelbehoefte en waar jouw passie ligt. Zo zijn we bijvoorbeeld op zoek naar een stagiair die marktonderzoek kan doen.

Natuurlijk krijg je goede begeleiding tijdens de stage. Ons team bestaat uit 6 collega's die experts zijn in vormgeving, interne- en externe communicatie en arbeidsmarktcommunicatie. Tijdens je stage krijg je een dosis van al deze vakkennis mee, wat handig is wanneer je later een specialisatie wilt kiezen.

Kortom, ben jij sociaal, enthousiast en lijkt het je leuk om te werken op onze Corporate Marketing & Communicatieafdeling? Dan kunnen wij niet wachten tot jij ons team komt versterken!

Wat breng je mee
 • Je volgt een hbo-opleiding in de richting Marketing & Communicatie en je zoekt een stage voor minimaal 5 maanden en minimaal 32 uur per week;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met programma’s zoals Adobe Illustrator, InDesign of Photoshop, maar het is geen must;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Een goede beheersing van het Engels is een pré.
Vragen?

Wil je meer weten over deze stage? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter:

Over Ballast Nedam

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelingsbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we ons hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze stage goed bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Alle stages

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle stages