Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Stage Laborant (mbo)

Jouw uitdaging

Breng jij je kennis op het gebied van wegenbouw graag in de praktijk? Wil je werken binnen een bedrijf die de kennis van een groot bouwbedrijf bezit, maar ook op een afdeling met een gezellige sfeer, waarbij je veel collega’s kent? Dan zoeken wij jou! 

Wat jij van ons krijgt
  • Een stagevergoeding van € 550,- per maand;
  • Een laptop van de zaak met toegang tot alle informatie die je nodig hebt;
  • Een fantastische onderzoeksruimte en toffe collega's
Wat ga je doen

Wanneer jij stage loopt bij ons, start je soms direct vanuit huis en soms kom je eerst naar kantoor. De dagelijks wisselende planning bepaalt waar je naartoe gaat, de aard van het onderzoek bepaalt welke apparatuur je meeneemt. Eenmaal op locatie voer je zelfstandig de werkzaamheden uit.

Hierbij kan je denken aan:

  • Het nemen van monsters of boorkernen;
  • Begeleiding van de verwerking van zowel de fundering als het asfalt van de wegconstructie;
  • Het verzamelen van monsters en de nodige meetgegevens.

Vanzelfsprekend is het belangrijk dat alles helder en duidelijk digitaal wordt vastgelegd. De genomen monsters gaan voor verder onderzoek naar ons laboratorium in Leerdam. Soms voer je dit laboratoriumonderzoek (deels) zelf uit, andere keren draag je het project over aan je collega’s. Als het tijd is voor de lunch doen we dat vaak samen met de collega’s. ‘s Middags op kantoor neem je de planning door voor de volgende dag, beantwoordt je e-mails en bespreek je met collega’s de resultaten van de lopende onderzoeken.

Kortom, doe jij graag onderzoek in een moderne onderzoeksruimte of doe je liever onderzoek op projecten? Bij ons is veel mogelijk, reageer dus snel en kom kennismaken!

Geen dag is hetzelfde…

Wat breng je mee
  • Je volgt een mbo-opleiding Civiele Techniek of Laboratorium Onderwijs en vindt wegenbouw super interessant;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands;
  • Je vindt het leuk om materialen te onderzoeken en te toetsen aan de eisen;
Vragen?

Wil je meer weten over deze stage? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter:

Over Ballast Nedam Road Specialties

Ballast Nedam Road Specialties is een hechte club mensen die gezamenlijk, veelal kortlopende, opdrachten en projecten realiseren rondom de specialismen wegenbouw, markering, geleiderail, verkeerstechniek, gladheidsbestrijding, wegonderhoud, groenvoorziening en specialistische bouwtechnieken. Lees meer over wie wij zijn en wat wij doen op onze site: https://www.roadspecialties.ballast-nedam.nl/

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze stage goed bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Alle stages

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle stages