Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Stage Human Resource Management (HRM)

Jouw uitdaging

Wil jij je zo breed mogelijk ontwikkelen op het gebied van HRM? Voel jij je prettig in een organisatie waar je de ruimte krijgt om je eigen ideeën te ontwikkelen en impact te maken in de organisatie? Solliciteer dan op onderstaande vacature! 

Wat jij van ons krijgt
  • Een stagevergoeding van € 550,- (mbo) - €650,- (hbo) per maand;
  • Een laptop van de zaak met toegang tot alle informatie die je nodig hebt;
  • De eerste twee weken mag je gelijk meekijken of -doen in ons productiebedrijf, zodat je leert over onze producten, processen en collega’s.
Wat ga je doen

Samen met onze HR-adviseur ben jij verantwoordelijk voor het gehele HR-proces. Je kijkt en doet mee van on- tot offboarding. Je leert hoe je de behoefte aan ontwikkeling bij je collega’s omzet in de juiste trainingen en komt van alles te weten over arbeidsvoorwaarden en ziekteverzuim. Omdat de stage zo breed start leer je alle vlakken op HR-gebied kennen. Op deze manier leer je ook wat je leuk vind en wat je minder leuk vind. Je krijgt vervolgens bij ons de mogelijkheid om je te richten op dat wat je het meest interessant vind. Een greep uit de opdrachten die je bij ons kunt gaan doen volgt hieronder:

  • Verder bouwen aan ons functiehuis en aan de slag met kernfuncties;
  • Het opzetten van trainingen in klassikaal verband, webinars of e-learnings met als doel om kennis & vaardigheden breder te verdelen, naar ons toe te trekken en manifest te maken;
  • Opdrachten die relevant zijn voor jouw opleiding.

“Als stagiaire binnen Haitsma Beton zijn er elke dag leuke nieuwe uitdagingen, waar ook ruimte is om zelfstandig projecten op te pakken. Hierdoor kan ik mijn vaardigheden binnen de beroepspraktijk ontwikkelen. Binnen Haitsma Beton heerst een prettige werksfeer en zijn collega’s bereid om je te ondersteunen waar nodig” – Antje van der Veen (huidige stagiaire Haitsma Beton).

Wat breng je mee
  • Je bent op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage voor ongeveer 5 maanden in de richting van Human Resource Management;
  • Je vind het leuk om dingen zelf uit te denken en op te starten en weet daarin zelf ook de juiste collega’s om hulp te vragen;
  • Je brengt energie, bent leer(nieuws)gierig en hebt een ‘getting things done’ mentaliteit.
Vragen?

Wil je meer weten over deze stage? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter:

Over Haitsma Beton

Haitsma Beton is een Fries bedrijf dat door Jurjen Haitsma in 1905 werd opgericht. Sindsdien zijn de activiteiten enorm gegroeid. Inmiddels heeft Haitsma Beton zich gespecialiseerd in het optimaal ontwerpen en produceren van prefab betonnen elementen, barriers en heipalen. Wordt er maatwerk geleverd, waaronder grote en zware elementen met een afwijkende vorm én worden deze producten toegepast voor bruggen, viaducten, stadions, parkeergarages, gebouwen en wegen. Geen uitdaging te groot!

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze stage goed bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Alle stages

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle stages