Daag jezelf uit

Kom bij ons stagelopen!

Direct solliciteren

Stage hbo Civiele Techniek wegenbouw regio Aalsmeer

Jouw uitdaging

Ben jij klaar voor je stage in de wegenbouw? Zoek niet verder! Bij ons is veel mogelijk en we passen daarom de stage graag aan jouw wensen aan. 

 

 

 

 

Wat jij van ons krijgt
  • Een stagevergoeding van €550, (mbo) tot €650,- (hbo) per maand;
  • Deelname aan onze stagiairedag; Tijdens onze vorige stagiairedag bezochten we onze technische dienst en gingen we onder andere lasergamen;
  • Goede begeleiding in een ervaren team.
Wat ga je doen

Als stagiair in de uitvoering coördineer jij onder begeleiding van een collega alle werkzaamheden op de bouwplaats. Je bewaakt de planningen en budgetten, maar zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat alles voldoet aan de geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Je thuisbasis is onze locatie in Aalsmeer, waar je niet alleen werkt aan kleine projecten, maar ook de kans krijgt om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Dit zorgt voor een dynamische en afwisselende stage-ervaring, waarbij je een brede kennis opdoet over de verschillende aspecten in de wegenbouw.

We spraken met onze huidige stagiair Bawy over zijn ervaring:

"Wat ik echt waardeer aan deze stage is dat ik zowel binnen- als buitenwerk heb. Ik loop zowel op kantoor stage in de werkvoorbereiding, als buiten op de werkplaats zelf in de uitvoering. Die variatie is erg fijn, zo krijg ik een goed inzicht in zowel de werkvoorbereiding als de uitvoering. Het houdt me scherp en gemotiveerd."

Een typische dag begint voor Bawy op kantoor. "Als ik als eerste aankom, zet ik zelf de koffie. Hierna maak ik een to-do lijst voor de dag. Ik werk mijn e-mails bij en beantwoord een paar berichten. Daarna ga ik naar buiten om mijn opdracht uit te voeren, die ik van mijn stagebegeleider heb gekregen. En het mooie is dat ik hier veel vrijheid in krijg. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken over stages, mag ik juist veel zelfstandigheid tonen en echt hands-on ervaring opdoen. Dat vind ik ontzettend waardevol."

Ben jij er klaar voor om in de voetsporen van Bawy te treden? Neem contact met ons op en wellicht start jij vanaf september bij ons in Aalsmeer of Amsterdam!

Wat breng je mee
  • Je volgt een mbo- of hbo-opleiding in de richting van Civiele Techniek of Grond, weg en waterbouw;
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van een scooter of auto om op het project te komen;
  • Je vindt het geen probleem om vroeg op te staan.
Vragen?

Wil je meer weten over deze stage? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter:

Over Ballast Nedam Road Specialties

Ballast Nedam Road Specialties is een hechte club mensen die gezamenlijk, veelal kortlopende, opdrachten en projecten realiseren rondom de specialismen wegenbouw, markering, geleiderail, verkeerstechniek, gladheidsbestrijding, wegonderhoud, groenvoorziening en specialistische bouwtechnieken. Lees meer over wie wij zijn en wat wij doen op onze site: https://www.roadspecialties.ballast-nedam.nl/

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze stage goed bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Alle stages

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle stages