Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Stage civiele techniek (hbo)

Jouw uitdaging

Druk jij je stempel op onze civiele projecten? Daag jij je kennis uit in de praktijk? Loop mee met onze Werkvoorbereiders en ontdek hoe het er aan toe gaat op een grote bouwplaats? Durf jij het aan om uitgedaagd te worden het beste uit jezelf te halen op onze unieke infraprojecten?

Wat jij van ons krijgt
 • een stagevergoeding van € 509,- per 4 weken (omgerekend € 550,- per maand);
 • goede begeleiding zodat jij de theoriekennis die je in de collegebanken opdoet, kunt toepassen in de praktijk. Je studie komt tot leven!
 • een laptop en een smartphone.
Wat ga je doen

Als Stagiair in de werkvoorbereiding bij Ballast Nedam ga een onvergetelijke tijd tegemoet. In deze leerzame stage draag jij bij aan onze Civiele projecten én krijg je een bijzondere inkijk in de praktijk van het bedrijfsleven. Jouw vaste begeleider is een ervaren Werkvoorbereider. Dit is jouw unieke kans om mee te werken aan de grootste en meest complexe infraprojecten van Nederland. Je helpt met het plannen en organiseren van werkzaamheden, in nauwe samenwerking met werkvoorbereiding. Zodra de werkzaamheden uitgevoerd worden, zorg je ervoor dat de geplande werkzaamheden goed, op tijd en veilig verlopen. Je hebt constant contact met collega’s, leveranciers en onderaannemers en checkt of alles volgens planning verloopt:

We beginnen vroeg, maar als ochtendmens vind jij het geen probleem om te beginnen om 07:00 uur. Laat die dag maar komen!

In het kort:

 • je maakt en bewaakt planning;
 • je maakt en controleert de tekeningen;
 • je houdt in de gaten over de werkzaamheden verlopen zoals besproken;
 • je hebt contact met collega’s en onderaannemers: houdt iedereen zich aan de afspraken?
 • je komt met oplossingen als dingen niet helemaal volgens plan kunnen verlopen.
Als je op zoek bent naar een combinatie tussen uitvoering en werkvoorbereiding, stop met zoeken! Het is bij ons vaak mogelijk om na 10 weken te switchen tussen de uitvoering en werkvoorbereiding, of andersom.

Wat breng je mee
 • je volgt de hbo-opleiding Civiele Techniek of Built Environment en hebt affiniteit met grote civiele projecten;
 • je bent op zoek naar een meewerkstage voor ongeveer 5 maanden, minimaal 4 dagen per week;
 • Je bent in het bezit van een auto.
Vragen?

Wil je meer weten over deze stage? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter:

Over Ballast Nedam Infra Projects

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze stage goed bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Alle stages

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle stages