Samen maken we jouw stage of afstuderen grensverleggend!

Stage sollicitatie

Stage vacatures

Hieronder een greep uit ons stage aanbod. Staat jouw droomstage er niet bij? Wij ontvangen graag jouw cv en motivatie, zodat wij de mogelijkheden voor je kunnen onderzoeken!

Ook tijdens je studie kun je al een BN-er worden!

Of het nu gaat om een stage, afstuderen, of een startersfunctie, bij Ballast Nedam krijg je de kans om je loopbaan vorm te geven. Zo krijg je de mogelijkheid om te werken aan spraakmakende projecten. We zijn benieuwd naar jouw visie en geven je unieke kansen om je ideeën daadwerkelijk te ontwikkelen.

Werken bij Ballast Nedam. Onze medewerkers zijn onze belangrijkste succesfactor. Vanuit deze overtuiging bieden we een gezonde, veilige en motiverende werkomgeving voor al onze medewerkers. Hierbij staan onze gedeelde normen en waarden – hoe gaan we met elkaar, de omgeving en onze klanten om – centraal. In onze organisatie waar ondernemerschap en innovatie de drijfveren zijn, geven wij onze medewerkers de ruimte om te creëren en integraal te innoveren in een professionele en dynamische werkomgeving.
 

Stage en afstuderen. Bij Ballast Nedam maken we graag kennis met studenten die in het kader van hun studie praktijkervaring willen op doen. Jaarlijks stellen wij ruim 200 stage- en afstudeerplaatsen beschikbaar over de hele breedte van onze organisatie en op verschillende niveaus. Van technisch inhoudelijk tot administratief of financieel. Bij Ballast Nedam is het ook mogelijk om een (praktisch/uitvoerend of theoretisch) afstudeeronderzoek te combineren met een stage; zo creëer je zelf de stage, die bij jou past!
 

Na je studie. Wij geloven in jong talent! Starters zijn belangrijk voor onze organisatie. Wij hebben voor starters opleidings- en ontwikkelprogramma’s opgezet waarmee zij over de benodigde vaardigheden en kernwaarden van onze organisatie zullen te beschikken.
Ben je enthousiast en wil je met ons meebouwen? 

Waar ik energie van krijg? Jong talent de kans geven om hun eerste stappen te zetten in hun carrière en tijdens hun stage of afstuderen grote stappen te zien maken. 
Damia Carli
Campus Recruiter
Voor vragen kan ik altijd terecht bij de collega’s en als het nodig is hebben ze de tijd om meer te betekenen dan alleen een antwoord. Ze willen graag met ons meedenken. 
Jasper Ellens
Afstudeerstage
Ik zie mezelf zeker weten werken bij BN na mijn studie. De ambitie en het gezamenlijk werken aan innovatie trekt me heel erg aan.
Jelle Hordijk
Afstudeerstage
Van niets, iets maken, dat vind ik het leukste aan mijn stage!
Luuc Bosboom
Stagiair BIM-Modelleur
Powered by Emply