Bouw jij mee aan Ballast Nedam?

Bij Ballast Nedam zijn we elke dag bezig om te verbeteren. Als mens en als organisatie om de toegevoegde waarde voor de klant zo groot mogelijk te maken. We doen dit samen met bijna 2.000 collega’s. Zo werken we dagelijks aan de realisatie van  gebouwen, infrastructuur en andere projecten in binnen- en buitenland. Om onze ambities waar te maken, zijn veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen onze speerpunten. Daarmee zetten we ons in voor een toekomstbestendige leefomgeving, als een team.. 

Aan welk team of expertise ga jij bijdragen? Er staan tientallen vacatures online.  

Bekijk alle vacatures

Uitgelichte vacatures

Jouw uitdaging bij Ballast Nedam

Ben jij onze nieuwe bouwkundig modelleur in Eindhoven? Realiseer jij onze safety ambitie in Rotterdam? Werk je mee aan de uitbreiding van het WTC aan de Zuidas in Amsterdam? Of word je teamleider op ons hoofdkantoor in Nieuwegein?  

Ballast Nedam ontwikkelt en bouwt toekomstbestendige gebouwen en infrastructuur. Zo realiseren we de dromen van onze klanten. Met succes. Al ruim 140 jaar verleggen we grenzen en laten we onze liefde voor het vak zien.  

Bekijk alle vacatures
'Mijn ambitie? Gezien worden als het meest interessante & leukste bedrijf in onze sector, vanwege de projecten die we doen, de grensverleggende cultuur en het plezier waarmee we (samen)werken!'
Willem Turkenburg
Head of HR
Lees hier het interview met Willem
Powered by Emply