Samen maken we jouw (afstudeer)stage onvergetelijk!

Wil jij jezelf razendsnel ontwikkelen? Als stagiair bij Ballast Nedam krijg je de kans om je loopbaan vorm te geven en werk je mee aan spraakmakende projecten.  

Wij maken graag kennis met studenten die praktijkervaring willen op doen. Daarom stellen we jaarlijks meer dan 100 stage- en afstudeerplaatsen beschikbaar over de hele breedte van onze organisatie en op verschillende niveaus. Ook is het mogelijk om een afstudeeronderzoek te combineren met een stage. Zo creëer je zelf de stage die bij jou past! 

Voor onze mbo- en hbo meewerkstages kennen we twee instroommomenten per jaar: september en februari. De meeste vacatures kom je dus tegen tussen juni en september, en november en februari. Wil jij toch op een ander moment instromen? Dan ontvangen we graag jouw open sollicitatie!

Voor afstudeerders geldt dat we het hele jaar mogelijkheden hebben. 

Open stage sollicitatie

Luuc Bosboom: Stagiair Civiele Techniek

Luuc Bosboom (20), studeert Civiele Techniek en heeft tijdens zijn mbo-opleiding Middenkaderfunctionaris Infra twee keer stage gelopen bij Ballast Nedam. Beide keren heeft hij meegelopen op de BIM-afdeling van de infratak. De eerste keer was zijn stage drie  maanden, zijn tweede (afstudeer)stage duurde een halfjaar.

Lees hier het hele interview

Jasper Ellens: Afstudeerstagiair Civiel

Ik ben Jasper Ellens, 4de jaars student Civiele Techniek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) te Arnhem. in 2020 studeerde ik af bij Ballast Nedam Renewables en voerde ik onderzoek uit naar een losvoorziening. Voor mijn afstuderen kwam ik al snel uit bij Ballast Nedam, doordat ik eerder tijdens mijn studie stage heb gelopen bij Ballast Nedam kende ik het bedrijf en kon ik via oude contacten snel bij de juiste mensen op gesprek komen.

Lees hier het hele interview
Waar ik energie van krijg? Jong talent de kans geven om hun eerste stappen te zetten in hun carrière en tijdens hun stage of afstuderen grote stappen te zien maken. 
Damia Carli
Campus Recruiter
Voor vragen kan ik altijd terecht bij de collega’s en als het nodig is hebben ze de tijd om meer te betekenen dan alleen een antwoord. Ze willen graag met ons meedenken. 
Jasper Ellens
Afstudeerstage
Ik zie mezelf zeker weten werken bij BN na mijn studie. De ambitie en het gezamenlijk werken aan innovatie trekt me heel erg aan.
Jelle Hordijk
Afstudeerstage
Van niets, iets maken, dat vind ik het leukste aan mijn stage!
Luuc Bosboom
Stagiair BIM-Modelleur
Powered by Emply