Onze projecten, jouw uitdaging

Werken aan projecten op Champions League-niveau!

Onze projecten

 

Ballast Nedam ontwikkelt en bouwt toekomstbestendige gebouwen en infrastructuur. Zo realiseren we de dromen van onze klanten. Met succes. Omdat we grenzen durven te verleggen en weten hoe we dromen kunnen waarmaken. We werken in een directe en open dialoog met klanten en partners en laten al ruim een eeuw onze liefde voor het vak en ondernemerschap zien.

Projecten zijn de kern

Van de uitbreiding van het WTC aan de Zuidas in Amsterdam tot het Hemmathagama watervoorzieningsproject in Sri Lanka. Projecten zijn de kern van ons bedrijf. In de projecten brengen we onze medewerkers en partners samen. Met onze specialistische kennis en vaardigheden maken we het verschil. Zo zetten we de wereldwijd opgedane expertise slim in voor grensverleggende oplossingen.

Meest competitieve bouwbedrijf

Bij de realisatie richten we ons op operational excellence  en kostenefficiëntie. We hebben een slimme kijk op kosten, en industrialiseren bijvoorbeeld het bouwproces, met inzet van innovatieve modulaire concepten en een standaardisatie van onze aanpak. Dat geeft opdrachtgevers de zekerheid dat wij afspraken over planningen en budgetten nakomen. En het helpt ons bij ons doel het meest competitieve bouwbedrijf van Nederland te zijn. 

 

Een greep uit onze toonaangevende projecten

Powered by Emply