COVID-19 | Ook bij Ballast Nedam hanteren we de maatregelen die vanuit de overheid gestimuleerd worden om het virus zo snel mogelijk in te dammen. Ons werk gaat gelukkig gewoon door. Onze vacatures blijven gewoon openstaan en sollicitatieprocedures vorderen. We zijn telefonisch, via mail en whatsapp gewoon bereikbaar. Onze collega’s werken bijna allemaal uitsluitend vanuit huis. Dit betekent dat we onze sollicitatiegesprekken voeren via Skype of een alternatief medium voor videoconferencing. Heb jij interesse in een van de posities bij Ballast Nedam? We ontvangen graag je sollicitatie!

Ballast Nedam, Samen Grensverleggend

Bekijk al onze vacatures

Werken bij Ballast Nedam

Word jij ook een BN-er?

Wij zetten ons in voor een toekomstbestendige leefomgeving en werken aan een grote diversiteit aan projecten: van kleinschalige opdrachten tot grote infrastructurele werken of hoogbouw onder complexe omstandigheden.

Dat doen wij natuurlijk niet alleen, daar hebben wij jou voor nodig. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar versterking en verbinding. Of je nu aanstormend talent ben of een 'oude' rot in het vak, wij komen graag met jou in contact. Wil jij ook een BN-er worden? Kijk dan snel bij onze vacatures!

Vacatures
'Mijn ambitie? Gezien worden als het meest interessante & leukste bedrijf in onze sector, vanwege de projecten die we doen, de grensverleggende cultuur en het plezier waarmee we (samen)werken!'
Willem Turkenburg
Head of HR
Lees hier het interview met Willem

Uitgelichte vacatures

Powered by Emply