Ik ben erg trots op de mensen die het buiten maken. Het is namelijk altijd makkelijker gezegd dan gedaan! Ik vind het knap hoe onze mensen het complexe werk altijd weer tot een goed einde weten te brengen. Het geeft dan een voldaan gevoel als je hieraan je steentje bijgedragen hebt.
Jurre Engelhard
Materieelcoördinator

Jurre Engelhard is Materieelcoördinator en verzorgt de planning van het grondverzetmaterieel en de daarbij behorende machines. Na een succesvolle stage is hij sinds het jaar 2015 bij ons in dienst gekomen. In het interview hieronder vertelt Jurre ons waar hij  vandaag de dag nog steeds zijn energie en drive vandaan haalt.

Waarom Ballast Nedam?
Ik woon in Kockengen, een klein dorpje vlakbij Maarssen van waaruit onze vestiging Ballast Nedam Materieel B.V. In mijn stageperiode zocht ik een stage in de buurt. Bij toeval reed ik langs en ben ik letterlijk naar binnen gewandeld. Ik deed mijn verhaal, en er was voor mij nog plek om de stage in de functie van Uitvoerder te lopen. Dat ging allemaal heel gemoedelijk en ik werd overal met open armen ontvangen. Dat gevoel zo van “we doen het met elkaar” is bij mij nog nooit meer weggegaan! Zolang je dat vast houdt, blijft de sfeer ook optimaal binnen de organisatie.

Waar krijg jij energie van?
Energie krijg ik van nieuwe uitdagingen. Mijn hoofdtaak is het regelen van de grondverzetmachines met de daarbij behorende machinisten. Als ik het voor elkaar krijg om de juiste mensen (met machine) op de juiste plek te krijgen, dan geeft dat een kick! Je geeft dan namelijk op jou manier de goede inzet en energie op een project van Ballast Nedam. Hiermee motiveer je ook weer collega’s, om er met elkaar iets moois van te maken.

Wat maakt jouw werk leuk?
De afwisseling, vrijheid en omgaan met zoveel verschillende mensen om je heen. Er is geen dag hetzelfde! Het belangrijkste voor mij is dat iedere dag die machines met de juiste mensen draaien. Dan verdien je geld voor de zaak. Dat betekent wél dat je vooruit moet kijken. Informeren is erg belangrijk. Dit is voor mij geen drempel, ik ben van nature heel nieuwsgierig. Wanneer je dat kan regelen op een leuke manier, maakt dat je werk extra leuk!

Waar ben je trots op?
Ik ben niet zo snel trots op mezelf. Ik ben kritisch en vind dat het altijd beter kan. Ik denk dat dat me ook scherp houdt in hetgeen ik doe. Ik ben wel erg trots op de mensen die het buiten maken. Het is namelijk altijd makkelijker gezegd dan gedaan! Ik vind het knap hoe onze mensen het complexe werk altijd toch weer tot een goed einde weten te brengen. Het geeft dan een voldaan gevoel als je hieraan je steentje bijgedragen hebt.

Wat is jouw ambitie?
Goede vraag. Ik sta voor veel dingen open, maar ik zit nu goed op mijn plek. In deze functie heb ik nog genoeg affiniteit met buiten. Dat vind ik zeer belangrijk en dat geeft mij energie. Wanneer je verder wil groeien, dan trek je toch steeds meer naar binnen toe. Dat is wat ik zeker niet wil. Maar ik zeg niet dat het nooit gaat gebeuren. Ik laat het ontstaan, maar voor nu is dit wat ik leuk vind en wil blijven doen!

Wil jij samen met Jurre werken en de grondverzetmachine besturen? Word ook een BN-er! Wij zoeken nog een Machinist grondverzet.

Terug naar BN-ers
Powered by Emply