“Bij elk project stel ik de vraag: wat wil de klant en hoe kunnen we dat gezamenlijk bereiken? Zodra het meer van het zelfde wordt, wordt het tijd om anders en slimmer te gaan werken."
Jan de Vries
Business Developer Offshore

Jan de Vries

Jan de Vries begon in 2017 als management trainee bij Ballast Nedam. Hij stond ‘met zijn poten in de klei’, maar tenderde ook mee aan de grootste infraprojecten in Nederland. Hij heeft gewerkt aan grote complexe projecten als A2 Maastricht, maar ook aan Butendiek, het meest ambitieuze offshore windpark dat Ballast Nedam heeft gebouwd. Vorig jaar heeft De Vries Ballast Nedam Offshore geherintroduceerd. Nu is hij bezig met het uitbouwen van Ballast Nedam Offshore/Renewables.

“De sleutel van een project zit echt in de samenwerking binnen het projectteam. Dit werd nog duidelijker op zee. Daar werk je geïsoleerd met elkaar aan een doel. Het moet draaien als een geoliede machine. Dit voor elkaar krijgen is het gaafste wat er is! En dit in een windwereld die steeds groter en professioneler wordt.”

Wapenfeit (en):
Hij heeft gewerkt aan grote complexe projecten als A2 Maastricht en Butendiek. Vorig jaar heeft hij Ballast Nedam Offshore geherintroduceerd. Nu is hij bezig met het uitbouwen van Ballast Nedam Offshore/Renewables .

 Hoe ga jij de bouwwereld veranderen?
“Door anders te denken en anders doen. Bij elk project wat ik beetpak stel ik mijzelf en het team de volgende vraag: wat wil de klant en hoe kunnen we dat gezamenlijk bereiken. Zodra het meer van het zelfde wordt, wordt het tijd om anders en slimmer te gaan werken.”

(bron: Cobouw: Dit zijn ze: de talenten van de bouw)

Terug naar BN-ers
Powered by Emply