Ik ben er trots op een BN-er te zijn en samen met mijn collega recruiters iedere dag weer nieuwe BN-ers aan te trekken. 

Waarom ik Recruiter ben bij Ballast Nedam?

Ballast Nedam is een aannemer met een goede naam in Nederland. Sterk teruggekomen na een moeilijke tijd. Als kind vond ik de bouwwereld al fascinerend en mijn eerste carrière stappen heb ik als arbeidsbemiddelaar in de bouw gezet. Toen ik de kans kreeg om bij BN aan de kant van de aannemer aan de slag te gaan, heb ik die met beide handen aangepakt. Ik voel me een echte BN-er en werk bij een de organisatie waar met veel enthousiasme naar de toekomst wordt gekeken. En bij die toekomst horen nieuwe BN-ers. Het werven van die nieuwe BN-ers is een geweldige uitdaging. We werken hard om recruitment zowel intern als extern op de kaart te zeggen en om er samen voor te zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek terecht komen!

Waar krijg jij energie van?
Ik krijg veel energie van zowel kandidaten als collega’s. Wij zijn met recruitment het eerste aanspreekpunt voor kandidaten. Het is erg leuk om deze kandidaten later als collega BN-er tegen te komen binnen de organisatie. Daarnaast maken wij als afdeling recruitment goede stappen en daar krijg ik erg veel energie van. In ons vak is het snel schakelen en heel veel ballen tegelijk in de lucht te houden. Zo werf ik op dit moment nieuwe BN-ers voor zeven grote projecten, vijf regiobedrijven en twee toeleveranciers van prefab betonelementen.

Wat maakt jouw werk leuk?
De afwisseling in het werk. Ik ben bezig met de werving van veel verschillende functies voor veel verschillende bouwprojecten. De ene dag zit ik in de regio en de andere dag breng ik weer een bezoekje aan één van onze grote projecten. Regelmatig sta ik op een beurs om nieuw talent aan te trekken en daarna zit ik weer op kantoor om recruitmentprocessen door te spreken. Tussendoor bel ik met beschikbare kandidaten en collega’s. Geen dag hetzelfde dus!

Waar ben je trots op?
Ik ben trots op een BN-er te zijn en samen met mijn collega recruiters iedere dag weer nieuwe BN-ers aan te trekken. Ballast Nedam is een ambitieuze organisatie die de komende jaren alleen maar verder wil groeien. Ik vind het prachtig om te zien dat zoveel mensen met zoveel passie dagelijks werken aan allerlei projecten binnen en buiten Nederland.

Terug naar BN-ers
Powered by Emply