(Senior) BIM Modelleur

Jouw uitdaging


Als BIM Modelleur  ben je een zeer belangrijke schakel in de ontwerp en engineering fase, hier wordt de klantwens ontworpen. Je ondersteunt de tenderafdeling met betrekking tot de BIM modellering. Hierbij let je op een correcte toepassing van normen en richtlijnen. Je bent verantwoordelijk voor een adequate uitvoering van de BIM modellering en daarbij werk je volgens de planning. Je adviseert en stimuleert vooral iedereen in de organisatie tot het juiste gebruik van BIM. Het algemene BIM kennis- en toepassingsniveau probeer je op een hoger niveau te krijgen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een overzichtelijke en eenduidige Projectadministratie van de BIM Modellen.

 

Jouw profiel

 
  • Je beschikt over een afgeronde MBO/HBO opleiding Bouwkunde of Civiele Techniek;
  • Je hebt minimaal 5 tot 10 jaar relevante werkervaring als BIM Modelleur;
  • Je bent analytisch sterk en hebt aantoonbare ervaring met Revit;
  • Je hebt overtuigingskracht en bent duidelijk in je communicatie, bij voorkeur in het Nederlands en Engels;
  • Je maakt met jouw creativiteit, drive en ambitie en het verschil in onze projecten!

 

 

Wij bieden

 

Je krijgt een uitdagende en afwisselende fulltime functie met veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast is Ballast Nedam (sinds 2016) onderdeel van de snel groeiende Rönesans Groep, die wereldwijd opereert en kansen biedt. Je krijgt een uitstekend salaris (verloning per 4 weken, dus 13 keer salaris per jaar) en de aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden van de Bouw CAO (met bijvoorbeeld 30 vakantiedagen, de mogelijkheid er 10 bij te kopen en een uitstekende pensioenregeling). Uiteraard krijg je de middelen om je werk op de verschillende locaties te kunnen doen.

 

PMC Specialties

 

PMC Specialties: 3 specialismen (Parking, Marine & Civil) onder één dak, die elkaar versterken op het gebied van kennis en ervaring. Wij zijn specialist in parkeeroplossingen (ontwerp en realisatie van slimme parkeergarages in Nederland en steeds vaker internationaal). Met een sterk portfolio van aantoonbaar succesvolle projecten hebben we een unieke positie in deze nichemarkt. 
Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van complexe bouwkuipen en waterbouwkundige werken (denk aan droge en natte ontgraving, combi- en damwanden, slibbehandeling, onderwaterbeton, verankeringen en funderingen). Hedendaagse stedelijke en industriële ontwikkelingen vragen om slimme en inventieve bouwkundige totaal oplossingen, met onze projecten wij spelen een vooraanstaande rol in de bouw- en constructiemarkt.

 

Over Ballast Nedam

 

Wij zijn een bouw- en ontwikkelbedrijf en zetten ons in voor een toekomstbestendige leefomgeving. We realiseren uiteenlopende projecten voor onze klanten; van kleinschalige opdrachten tot grote infrastructurele werken of hoogbouw onder complexe omstandigheden. Bij ons om de hoek, midden in de stad of in het buitenland. De basis waarop wij samenwerken is vertrouwen, zodat wij nu en in de toekomst voorkeurspartner blijven van onze stakeholders.
Onze vakkundige mensen, innovatieve concepten en (kosten)efficiënte manier van werken zorgen voor gewenste resultaten. Naast resultaten, onderscheiden wij ons in het proces daarnaartoe. Klantgerichtheid, ondernemerschap en open communicatie zorgen ervoor dat wij samen met de klant vernieuwende oplossingen bedenken en uitvoeren. Dit alles zo veilig, duurzaam en maatschappelijk verantwoord mogelijk. Ballast Nedam is er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale bouwbedrijven.

 

Wij kijken uit naar jouw reactie!

 
Interesse in deze uitdaging? We ontvangen graag je reactie! Vragen over de vacature? Neem dan contact op met Raymond van Galen, Corporate Recruiter, via r.van.galen@ballast-nedam.nl.
 

Acquisitie door werving en selectie-, detacheringsbureaus of andere bemiddelingsbureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Kandidaten die zonder overleg worden voorgesteld op deze vacature “Senior BIM Modelleur” zullen niet in behandeling worden genomen.

Deel in jouw netwerk
Functie:Senior BIM Modelleur
Afdeling:
Parking, Marine & Civil
Business Unit:Ballast Nedam Parking, Marine & Civil
Locatie:Maarssen
Vakgebied:Design & Engineering, Civiel, BIM
Opleidingsniveau:WO / MSc, HBO / Bachelor
Dienstverband:Dienstverband Ballast Nedam
Uren per week:40 uur per week
Powered by Emply